Heart coaching
Image default
Mode en Kleding

Perfect bh’s bestaan niet

Perfect bh’s bestaan niet

De kans dat jij als vrouw de perfecte bh hebt weten te vinden, die is relatief klein. Toch kun je ondanks dat absoluut een bh vinden die wel geschikt is. We zien namelijk ontzettend vaak, dat er wordt gekozen voor of een goedkope, vaak kwalitatief minder hoogwaardige BH of een bh niet qua maat niet goed aansluit. Dus of een perfecte BH bestaat, is dus volledig aan jezelf. Ongetwijfeld zal je namelijk vast wel eens een bh hebben gedragen waar je van dacht; ‘Ja, deze zit fijn!’. Toch speelt vaak de uiteindelijke prijs een te grote rol, want laten we eerlijk zijn, waarom zouden we een dure BH dragen als je deze toch niet ziet. Dit is natuurlijk absoluut niet waar! Ondanks dat je je BH in de meeste gevallen niet ziet, is het belangrijk dat deze wel de juiste ondersteuning biedt. Dus wil jij toch de perfecte BH vinden, volg dan deze stappen.

Laat je borsten opmeten

Ons lichaam verandert keer op keer. We worden ouder en maken van alles in ons leven mee. Vooral wanneer je van de puberteit naar het adolescent gaat, gebeurt er in het lichaam van de vrouw het nodige. Waar er voorzichtig tijdens de puberteit al wat borstvorming ontstond, zie je vooral in de volgende fase dat er het nodige zich verder ontwikkeld. Het is dus vooral in deze periode belangrijk je borsten regelmatig te laten opmeten. Dit kun je overigens ook prima zelf doen, maar voor het beste resultaat, is het raadzaam dit te laten doen in een lingeriezaak bijvoorbeeld. Door je borsten ieder jaar minimaal één keer te laten meten, weet je in ieder geval zeker dat je altijd een BH draagt die de juiste maat heeft.

Voorkom een overhaaste beslissing

Je loopt in de stad en je ziet groot op de ruit van je favoriete lingeriezaak ‘SALE’ staan. De kans dat jij toch even een kijkje neemt is natuurlijk ontzettend groot, want laten we eerlijk zien, wie laat er nu een bh sale aan zich voorbij gaat, niemand toch? Na even te hebben gekeken, blijkt dat ze je favoriete fantasie bh nog wel hebben, maar niet helemaal meer in de juiste maat. Je besluit toch om hem mee te nemen en hebt vervolgens enorme spijt. Gezien het een sale item betrof, is ruilen geen optie meer. Voorkom dit dus en zorg er altijd voor dat je niet kiest op basis van emotie, maar op basis van feiten. In dit geval dus een juiste maat BH. Hetzelfde geldt voor een sport bh. Vooral wanneer je gaat hardlopen, is het belangrijk dat je de juiste ondersteuning biedt. Dit kan bijvoorbeeld door de shock absorber ultimate run bh