Heart coaching
Image default
Horeca

Een van de beste hotels in Breda met alle faciliteiten die u nodig heeft

Van der Valk Hotel Princeville is een van de beste hotels in Breda en bieden ook zaalverhuur aan. Dit hotel is van alle gemakken voorzien en u vindt daar alles wat u nodig heeft. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele, zachte bedden en fijne badkamers. Ook vindt u daar een wellness, een fitnessruimte en u kunt daar uw auto opladen via de laadpalen. Zo denken ze ook nog eens aan het milieu! Bekijk snel alle kamers en suites en boek gemakkelijk online!

Welke faciliteiten vindt u bij dit hotel?

Van der Valk Hotel Princeville is een van de beste hotels in Breda met zaalverhuur, omdat dit hotel werkelijk van alle gemakken is voorzien. Zo is er in heel het hotel gratis wifi en een zwembad met sauna. U kunt heerlijk een duik nemen in het zwembad om even af te koelen op warme dagen en in de sauna kunt u volledig ontspannen. Voor nóg meer ontspanning kunt u ook een massage boeken. Ook is er een gave poolbar, waar u geniet van de lekkerste drankjes tijdens het zwemmen. Als u uw conditie op peil wilt houden, maakt u gebruik van de moderne fitnessruimte. Alle hotelgasten kunnen daar gratis gebruik van maken! Komt u samen met uw gezin? Dan is het goed om te weten dat er een leuke speeltuin is waar uw kinderen zich kunnen uitleven. Als u de stad wilt verkennen, kunt u ook een fiets huren om eropuit te gaan. Kortom, dit hotel bevat alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf!

Ontdek alle faciliteiten tijdens uw verblijf

Heeft u zin om er even tussenuit te gaan en te verblijven in een van de beste hotels in Breda? Of wilt u een evenement organiseren door gebruik te maken van de zaalverhuur die ze in Breda aanbieden? Waarvoor u ook een verblijf wilt boeken; het is allemaal mogelijk bij dit fijne hotel! Reserveer snel online of neem contact op met de aardige medewerkers.