Heart coaching
Image default
Mode en Kleding

Een garderobe check voor je kast

Wanneer je veel kleding in je kast hebt hoeft dat niet altijd te beteken dat je ook altijd maar weet wat je moet dragen. De juiste garderobe check helpt je bij het maken van leuke combinaties, maar ook wanneer je kast nog niet uitpuilt wordt het misschien eens tijd om te gaan shoppen en leuke nieuwe kledingstukken te gaan aanschaffen om jouw garderobe wat uit te breiden en jou in leuke kleding en outfits te laten rondlopen. Een outfit is een verlengstuk van jou als persoon en daarom van essentieel belang dat jij je fijn  voelt in datgeen dat jij draagt. Daarom is het goed om een keer een garderobe check te laten doen om zo te kijken naar jouw kledingkast en deze hier en daar wat aan te passen en bij te vullen.

 

Sorteren

Met de garderobe check wordt er gekeken naar de kledingstukken die overbodig zijn. Denk aan kleding die je echt nooit draagt en waar je ook nooit een combinatie mee weet te maken. Deze kledingstukken kan je dan weggeven aan een goed doel of aan iemand anders en verder kan je zorgen dat deze kledingstukken maar zo snel mogelijk uit je kast verdwijnen zodat je plaat maakt voor de kleding die je wel echt draagt. Daar zal de garderobe check een enorme hulp bij zijn, want zelf weet je niet meer waar je moet beginnen en verlang je toch wel echt naar een kledingkast waar jij je prettig bij voelt.

 

Shoppen

Het sorteren van je kleding is een van de onderdelen waar je door middel van de garderobe check mee wordt geholpen, maar daarnaast worden er natuurlijk ook nieuwe kledingstukken aan toegevoegd. Met de kleding die jij in je kast wilt houden wordt een lijst opgesteld van dingen die jij mist en hier kan je samen met de stylist voor gaan shoppen, maar je kan haar ook op pad sturen.