Heart coaching
Image default
Mode en Kleding

Welke herenschoenen zijn mooi en handig voor in de winter?

In de winter is het koud en is de lucht vaak erg vochtig. Het is dan handig om stevige en weerbestendige schoenen te kopen, maar welke schoenen zijn op dit moment in de mode? En waar vind je schoenen van een goede kwaliteit die niet de hele wereld kosten? Een goede webshop voor deze schoenen is Shoelia. Shoelia verkoopt over het algemeen vrolijke en opvallende herenschoenen voor dagelijks gebruik, maar ook dames- en trouwschoenen zijn verkrijgbaar bij Shoelia. Wanneer je nog goede schoenen voor in de winter zoekt, is dit dus een goed idee.

Leren herenschoenen voor warme voeten in de winter

Het is slim om een waterbestendig materiaal schoenen te kopen voor in de winter. Het regent dan namelijk vaak en hierdoor kun je sneller last krijgen van koude voeten. Leer is dus een perfect geschikt materiaal voor winterschoenen. Ook houdt leer warmte vast en ziet het er net en stijlvol uit. Bij Shoelia is er een ruime keuze aan leren herenschoenen. De schoenen van Shoelia zijn niet saai en effen, maar bevatten leuke patroontjes en interessante ontwerpen, zoals glitters of de Engelse vlag. Geen saaie winterschoenen meer dus, maar kleurrijke schoenen die een beetje blijheid brengen in de koude periodes.

Suède herenboots, voor de echte koukleumen

Wanneer een leren schoen nog net iets te koud is voor in de winter, kun je ook voor een andere optie gaan. Deze optie is een suède herenboot. De boots zijn net wat hoger dan een normaal model schoenen, waardoor ze ervoor zorgen dat de enkel ook bedekt wordt. En met een echt winters ontwerp is de schoen van Shoelia ook modieus. Tevens bevat de schoen een hak met veel textuur, waardoor de schoen ook goed geschikt is voor wandelen of lopen door de sneeuw. Wel kunnen suède schoenen minder goed tegen water, waardoor ze eens per maand moeten worden ingespoten met een protector spray.

Limited edition schoenen, voor als je echt wilt opvallen

Een schoen die iedereen heeft is saai en je zal er niet echt door opvallen. Shoelia verkoopt daarom ook limited edition schoenen. Zo is er een schoen met sinaasappels als ontwerp of één met rozen. Voor echt modieuze schoenen voor in de winter zijn dit dus goede mogelijkheden.