Heart coaching
Image default
Mode en Kleding

Uw eigen bedrijfskleding in een paar stappen

Het laten produceren van bedrijfskleding is tegenwoordig mateloos populair en dat is volgens ons meer dan terecht. Bedrijfskleding kent namelijk ongemerkt ontzettend veel voordelen. Buiten het duidelijk overbrengen van de juiste identiteit en professionaliteit kunt u nog zoveel meer bereiken met het dragen van bedrijfskleding. Neem bijvoorbeeld het stukje marketing wat bedrijfskleding met zich meebrengt of de toenemende tevredenheid onder medewerkers die u voorziet van bedrijfskleding. Genoeg reden voor u om bedrijfskleding aan te schaffen voor uw medewerkers. Maar hoe werkt dat nu precies? In dit artikel nemen we u mee in de verschillende keuzes die u moet maken voorafgaand aan het laten produceren van uw nieuwe bedrijfskleding.

Kies de verschillende kledingstukken

Het is belangrijk om een collectie samen te stellen met kledingstukken die u nodig denkt te hebben. Vergeet vooral niet te peilen onder werknemers. Wat denken zij nodig te hebben? Zij moeten de kleding immers gaan dragen. Heeft u bijvoorbeeld mensen die buiten werken? Deze zullen moeten worden voorzien van een dikke jas, maar ook van de nodige zomerkleding. Moet de kleding formeel zijn in de vorm van een blouse, of kiest u toch voor de ietwat informelere kleding in de vorm van een T-shirt of trui. Zorg er dus voor dat u vooraf een collectie heeft met kledingstukken die u wilt gaan bestellen.

Het kiezen van de stof

Is de kleding meer voor de sier en wordt deze snel uitgetrokken, dan is kwaliteit geen prioriteit. Echter wordt er in veel gevallen hard gewerkt in de bedrijfskleding, in dat geval is het van groot belang dat u kiest voor kwaliteit in de vorm van goede stof. Het is belangrijk om per kledingstuk goed na te denken over de juiste keuze wat betreft deze stof. U wilt een zomerjas bijvoorbeeld niet te warm maken en een winterjas wilt u uiteraard graag regenbestendig maken. Denk na over dit soort belangrijke zaken voordat u de kleding laat produceren.

Bedrijfskleding

De kleding laten bedrukken

Het kiezen van de juiste kleur is uiteraard aan u, het is verstandig een kleur te kiezen in eigen huisstijl om de juiste identiteit naar voren te laten komen. Een belangrijk aspect van de bedrijfskleding is natuurlijk wel het laten bedrukken van het logo. Truien laten bedrukken of andere kleding laten bedrukken hoeft helemaal niet duur te zijn en is natuurlijk wel van grote meerwaarde op uw bedrijfskleding. Het is belangrijk om goed na te denken over het placeren van uw logo, ook dat valt natuurlijk onder persoonlijke voorkeur.

De daadwerkelijke productie van uw kleding

Na het doorlopen van voorgaande stappen is het nu tijd om de kleding daadwerkelijk te laten produceren. Hiervoor heeft u natuurlijk ruim de keuze uit meerdere goede en minder goede bedrijven. Een echte aanrader is Hurricane bedrijfskleding. Hurricane bedrijfskleding biedt de juiste kwaliteit en de juiste service voor een aantrekkelijke prijs.