Heart coaching
Image default
Sport

Golfwinkel in omgeving Utrecht met ruime slagkooi met een Flightscope

Golfuitrustingen zijn er in allerlei soorten en maten en het is belangrijk om een uitrusting te hebben die goed bij u past. Met het juiste materiaal speelt u namelijk beter en comfortabeler. U zult merken dat u sneller vooruitgang boekt, maar ook dat het lichamelijk prettiger voelt wanneer u een golfuitrusting op maat heeft. Bij DutchGolfClubFitter, een golfwinkel in Gorinchem, wordt u geholpen door echte experts. De golfwinkel in de omgeving van Utrecht, Breda en Rotterdam maakt gebruik van een ruime slagkooi met een Flightscope om de juiste materialen voor u te selecteren.

Wat is Flightscope?

Om u aan het juiste materiaal te helpen, vragen de specialisten in de golfwinkel in Utrecht u om in een grote slagkooi met simulator ballen te slaan. Met behulp van een Flightscope worden allerlei gegevens in kaart gebracht over uw swingsnelheid, uw lichaamshouding en coördinatie. U slaat met verschillende golfclubs en hierdoor kunnen de experts uw golfstijl goed in kaart brengen. Daarnaast wordt er uitgebreid met u gepraat over uw ervaring en uw wensen, waar uiteraard ook rekening mee gehouden wordt. De experts van de golfwinkel in Utrecht voorzien u vervolgens van advies en kunnen u de materialen meteen laten zien.

Nieuwe of tweedehands golfbenodigdheden

In de golfwinkel in Gorinchem vindt u niet alleen nieuwe golfmaterialen van toonaangevende merken, maar u vindt ook een ruim assortiment met tweedehands golfbenodigdheden. Dit zorgt ervoor dat u ook voor een zachte prijs een golfuitrusting aan kunt schaffen. De materialen kunnen in de winkel worden afgesteld, bijvoorbeeld de gripdikte of shaftlengte. Dit zorgt voor meer speelcomfort en de simulatie met de Flightscope helpt de experts om dit correct af te stellen. Ook laat u uw huidige materialen repareren in de winkel. De golfwinkel in omgeving Utrecht zorgt ervoor dat u met plezier kunt golfen en u kunt er terecht met al uw vragen.