Heart coaching
Image default
Verenigingen

Door een zeiljacht te huren met een abonnement zeilt u zonder zorgen

Zou u graag vaker uit zeilen gaan, maar past het u niet om zelf een zeiljacht aan te schaffen? Het is mogelijk dat u minder goede ervaringen hebt met het huren van een jacht, omdat u in aanraking bent gekomen met jachten die niet goed onderhouden waren. Dit zal u niet overkomen als u besluit om een zeiljacht te huren bij NetYachting. Dit in Baarn gevestigde bedrijf verhuurt geen jachten op de traditionele wijze, maar maakt gebruik van een sharing-concept. Dit houdt in dat u een zeiljacht kunt huren door een abonnement af te sluiten voor het gebruik van één zeiljacht, dat u deelt met een groep van maximaal vijf andere watersportliefhebbers.

Een zeiljacht waar u op kunt vertrouwen

Dit sharing-concept is in de Verenigde Staten al vele jaren populair, omdat het zeilers de mogelijkheid geeft om meerdere malen per jaar van het water te genieten zonder de zorgen en kosten die het bezit van een eigen jacht met zich meebrengt. Door op deze manier een zeiljacht te huren, bouwt u een band op met het jacht en zullen u en de andere personen die ermee zeilen er een eigenaarsgevoel voor ontwikkelen. NetYachting draagt er zorg voor dat het jacht altijd piekfijn onderhouden is. Hierdoor is een zeiljacht huren bij dit bedrijf altijd een goed idee.

Maak uw planning op een flexibele manier

Wanneer ligt uw zeiljacht voor u klaar als u besluit om een zeiljacht te huren bij dit bedrijf in Baarn? U zult iedere acht weken minimaal één week uit zeilen kunnen gaan. Hoe u deze tijd invult, kunt u zelf bepalen dankzij een innovatief online reserveringssysteem. In dit systeem heeft u veel flexibiliteit. U kunt uw tijd aaneengesloten gebruiken en de boot voor een volledige week reserveren, maar u kunt ook losse dagen en zelfs een losse avond inplannen. Als u last-minute een reservering plaatst, wordt dit niet eens afgetrokken van de tijd waar u recht op heeft. Sluit een abonnement af en vaar binnenkort al over het water op het jacht.

https://netyachting.com/