Heart coaching
Image default
Sport

9 Manieren om Vet Te Verbranden Op Het Werk

1. Snelle uitbarstingen van cardio

Een gemakkelijke, snelle manier om je hartslag te verhogen is met een paar springjacks of een springtouw. We begrijpen dat het lastig kan zijn om een ​​springtouw aan je bureau te houden, maar je kunt altijd gewoon op zijn plaats springen. We raden aan om elk uur dat je werkt een minuut cardio te proberen om je hart sneller te laten kloppen en stress te verminderen. Als u de ante op uw bureautraining wilt verhogen, kunt u een paar lichte gewichten vasthouden. Het duurt niet lang voordat je echt gaat zweten!

 

2. Gebruik de trap

De trap nemen is zo gewoon voor ons dat we het vaak niet als fysieke activiteit beschouwen. In tegenstelling tot uw huis of appartement, geven onze banen ons niet altijd een reden om extra verdiepingen te bezoeken, dus dit is een geweldige manier om uw eigen verdiepingen te creëren! U kunt de badkamer of drinkfontein op een andere verdieping gaan gebruiken en de trap nemen om daar te komen. We raden aan om er twee tegelijk te nemen voor een extra energieboost.

 

3. Oefen balans op uw stoel

Vervang je bureaustoel door een balansbal (ook wel stabiliteitsbal of fitnessbal genoemd). Zittend op een balansbal vereist dat we onze kern aangrijpen, in tegenstelling tot zittend op een stoel. Balansballen zijn ook een geweldige manier om je houding te verbeteren! Als je een balansbal in huis hebt, kun je er in je woonkamer op zitten terwijl je tv kijkt voor hetzelfde effect.

 

4. Kantooryoga

Probeer bureauyoga met zittende halve maan pose. (Deze oefening zal ook subtieler zijn dan opstaan ​​en jumping jacks uitvoeren!) Verstrengel je vingers boven je hoofd en begin met het loslaten van je duim en wijsvinger. Strek je armen gestrekt, biceps bij je oren. Vierkante schouders en heupen. Wijs je vingers omhoog en iets naar achteren. Leun naar één kant. Houd 20 seconden vast. Herhaal aan de andere kant. Deze stretch is een geweldige manier om je energie een boost te geven en je verfrist te voelen.

 

5. Stoel lunges

Je bureaustoel kan je ergste vijand of je beste vriend zijn. Laten we het laatste doen met eenbenige stoeluitval, een beweging die veel personal trainers beschouwen als een geweldige training voor sterkere beenspieren. Sta op en zet een stap van je stoel vandaan. Buig je rechterknie en plaats de bovenkant van je voet op de stoel achter je. Plaats je handen op je heupen, of klem ze voor je borst, en laat ze op elk been tot 90 graden zakken. Sta op en herhaal dit 15 keer, en wissel dan van been. Als je dit elk uur doet, raden we aan om dezelfde volgorde tussen je rechter- en linkerbeen aan te houden.

 

6. Ga je gang en friemelen

Hier is een leuk stukje fitnessinformatie: Wist je dat mensen die friemelen meer calorieën verbranden? Ze doen dit omdat ze constant in beweging zijn. Doe dit terwijl u aan het werk bent: til vanuit zittend uw hielen ongeveer 2,5 cm van de vloer. Begin dan je knieën op en neer te bewegen en kom op je tenen. Beweeg sneller of langzamer, of neem één been tegelijk. Dit is een geweldige manier om fysieke activiteit in je dag op te nemen als je niet de energie hebt voor jumping jacks of lunges. We raden je af om dit tijdens een bestuursvergadering te proberen, omdat het een beetje afleidend kan zijn, dus bewaar deze reco voor solo-bureautijd.

 

7. Push-ups op het bureau

Gebruik je bureau als een fitnessapparaat, zoals een bank, door push-ups te doen. Plaats je handpalmen op de rand van je bureau en loop met je voeten naar buiten totdat je lichaam in een diagonale, rechte lijn staat. Laat je borst zakken, buig naar je ellebogen. Duw omhoog naar de startpositie. Herhaal tot uitputting.

 

8. Schakel de billen in

We mogen de buit niet vergeten! Je hoeft niet eens op te staan ​​van je bureau voor deze geweldige oefening voor het onderlichaam. Oefen het in- en uitschakelen van uw bilspieren (pro tip: u kunt dit doen met uw buikspieren). Voor de beste resultaten houdt u de knop vijf seconden vast en laat u hem vervolgens los. Herhaal tot uitputting.

 

9. Muur zit werk

Iedereen houdt van een goede muursit. Vind wat kwaliteitsruimte op de muur tijdens je volgende waterkoeler-sesh. Beter nog, zorg ervoor dat uw collega’s het samen met u doen; ze zullen deze stap zeker waarderen. Plaats je rug tegen de muur met je voeten ongeveer 1-2 voet van de muur. Langzaam naar beneden. Streef naar een buiging van 90 graden in de knie. Houd tot uitputting.

Daar ga je! Negen activiteiten die u kunt gebruiken om calorieën te verbranden terwijl u aan uw bureau zit. Je kunt deze één keer per uur doen, of beginnen met één keer per dag voor je lunchpauze. Hier is wat nuttige informatie: elke 30 minuten opstaan ​​zal je productiviteit en focus helpen verhogen. Dus echt, er is geen reden om deze geweldige bewegingen niet op het werk te proberen! Vergeet niet dat deze tips ook niet alleen voor de werkdag zijn. Als je een ontspannen dag thuis hebt, maar toch fysieke activiteit wilt opnemen, kun je dit allemaal proberen in je woonkamer. Ga heen en werk (uit)!

 

Wil je meer ideeen hebben over hoe jij je droomlichaam krijgt terwijl je een rustig kantoorbaan hebt? Neem contact op met de personal trainers van DYBS in Amsterdam west! Zei helpen u snel naar een prachtig resultaat.