Heart coaching
Image default
Tweewielers

Het grote voordeel van tweedehands fietsen kopen

Wist je dat het kopen van tweedehands fietsen een enorm voordeel biedt? Als je een nieuwe fiets gaat kopen is dat vaak een grote uitgave. Maar je kunt een heel stuk minder uitgeven als je ervoor kiest om een tweedehands fiets te kopen, want die zijn namelijk een stuk betaalbaarder. Klinkt dit als een interessant idee en vraag je je nu af waar je goede gebruikte fietsen kunt vinden? Neem dan een kijkje bij Gewoonfietsen.nl. Dit bedrijf verkoopt diverse tweedehands fietsen en heeft een webshop met een enorm assortiment verschillende modellen voor zowel dames, heren als kinderen. Of het nu een mountainbike is waar je naar op zoek bent, een transport fiets of elektrische fiets, je vindt in deze webshop genoeg mooie gebruikte fietsen. 

Tweedehands fietsen van goede merken voor een scherpe prijs

Een tweedehands fiets kopen in plaats van een splinternieuwe kan je dus flink wat geld besparen. In het assortiment van deze fietsenwinkel in Zoetermeer vind je bijvoorbeeld diverse merkfietsen als Gazelle, Cortina, Raleigh en Batavus die maar een fractie kosten van de prijs van een nieuw model van hetzelfde merk. Je hoeft dus niet in te boeten op kwaliteit als je voor een gebruikte fiets kiest. En je hoeft je ook geen zorgen te maken dat een gebruikte fiets allerlei problemen zal hebben, want je krijgt drie maanden garantie als je een fiets koopt. Bovendien wordt je fiets eerst helemaal nagelopen en rijklaar gemaakt voordat hij wordt afgeleverd zodat je meteen kunt wegfietsen.  

Bestel eenvoudig een tweedehands fiets in de webshop of kom naar de winkel 

Je kunt heel gemakkelijk in de webshop tweedehands fietsen bestellen, maar als je graag eerst de fietsen in het echt wilt zien ben je welkom in de fietsenwinkel in Zoetermeer. Daar kun je eerst nog persoonlijk advies inwinnen of een proefritje maken op een van de fietsen. Wil je ook voordelig een fiets kopen? Kijk dan eerst naar de tweedehands fietsen van Gewoonfietsen.nl.