Heart coaching
Image default
Woning en Tuin

Stoere woonaccessoires gemaakt van hout

Hout is een populair materiaal wat je terugziet in veel verschillende woonstijlen. Een landelijke woonstijl heeft veel houten meubels en accessoires, een Scandinavisch interieur heeft licht hout en een industrieel interieur heeft juist donker hout. In vrijwel alle andere woonstijlen komen ook houten meubels en accessoires voor. Ben je op zoek naar stoere woonaccessoires gemaakt van hout? In de webshop Stoer en Sober vind je een ruim assortiment unieke, houten woonaccessoires.

Een duurzaam materiaal

Door voor items van hout te kiezen, maak je een duurzame keuze. Hout is hernieuwbaar, omdat bomen steeds opnieuw kunnen groeien. Bij veel andere materialen is een veel langere tijd nodig voor de productie dan bij hout, of de materialen zijn helemaal niet hernieuwbaar. Daarnaast zijn bomen goed voor het milieu, omdat ze CO2 uit de lucht halen. Terwijl het materiaal groeit, doet het dus goed voor het milieu. Hoewel hout vaak wel bewerkt wordt voor gebruik, is dit minder dan bij veel andere materialen. Woonaccessoires van hout zijn dus een duurzame keuze.

Houten accessoires

Stoere, houten woonaccessoires staan goed in diverse woonstijlen. Er zijn prachtige meubels gemaakt van hout, maar ook veel stoere woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan een oude spiegel of fotolijst met een houten frame. Ook zijn er lampen en klokken die hout als basis hebben. Ook leuk: een ouderwetse houten kist om spullen in op te bergen. Ideaal voor in de woonkamer om bijvoorbeeld kussens en dekens in te bewaren.

Online winkelen

In de webshop Stoer en Sober kun je stoere, houten woonaccessoires bestellen. De webshop heeft een ruim assortiment en verkoopt naast houten woonaccessoires ook accessoires gemaakt van andere materialen. Alle stoere woonaccessoires hebben een unieke uitstraling en passen met name goed in een landelijk interieur. Veel van de houten items staan ook mooi in andere interieurstijlen, zoals bijvoorbeeld een bohemian interieur.