Heart coaching
Image default
Dienstverlening

Kies voor een ervaren makelaar in Delft

Als u een woning wilt kopen of verkopen dan is de hulp van een makelaar daarbij vaak zeer gewenst. U kunt voor de aankoop of verkoop van een huis een makelaar in Delft inschakelen. Zeker als u voor het eerst een woning gaat kopen is het verstandig om te werken met een aankoopmakelaar. Niets is zo riskant als een huis in een impuls willen kopen terwijl het eigenlijk niet goed aansluit bij uw wensen. Ook ziet de makelaar of er gebreken aan de woning zijn die u als enthousiaste koper wellicht over het hoofd ziet. Zo kan hij of zij u voor een miskoop behoeden.

Betaal een eerlijke prijs voor de woning

De makelaar in Delft kan u adviseren zodat u niet fors meer voor de woning betaalt dan dat het huis waard is. In tijden van krapte op de woningmarkt schieten de prijzen voor koopwoningen omhoog. Als u al langer op zoek bent naar een huis of momenteel helemaal geen woonruimte heeft dan is het vaak verleidelijk om te veel te bieden voor een huis. U kunt hiervoor in grote financiële problemen komen. Ook loopt u risico als de huizenprijzen na verloop van tijd weer gaan zakken waardoor uw huis vanwege de hoge hypotheek ‘onder water’ komt te staan.

Kies een makelaar die u deskundig begeleidt

V&W Makelaars in Delft is een ervaren makelaarskantoor. Zij kunnen u goed begeleiden bij de aankoop van een woning. Uiteraard kunt u op deze makelaar in Delft ook een beroep doen als u uw woning wilt verkopen. Zij regelen de bezichtigingen of het uitbrengen van een bod op een huis. Als verkoper en koper het eens zijn dan wordt door de makelaar een voorlopig koopcontract opgesteld en worden de stukken naar de notaris gestuurd zodra de financiering rond is. Vervolgens kunt u een afspraak maken bij de notaris om de stukken te tekenen waarmee de koop dan wel verkoop rond is.