Heart coaching
Image default
Woning en Tuin

Een Douglas overkapping bouwen is een eitje met een compleet bouwpakket

Wanneer je een Douglas overkapping of veranda in jouw tuin wilt bouwen om het hele jaar te kunnen genieten, dan is een kant-en-klaar bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda echt iets voor jou! Met het complete bouwpakket van deze specialist uit Kapelle heb je in één keer alles in huis om zelf aan de slag te gaan met het bouwen van een Douglas veranda of overkapping. Alle onderdelen, het Douglashout en het installatiemateriaal zijn aanwezig. Daarnaast is het mogelijk om accessoires aan het pakket toe te voegen om jouw droom veranda of overkapping te creëren. Van lichtstraten tot ledverlichting, bij de specialist in Kapelle is het mogelijk!

Een overkapping of veranda gemaakt van duurzaam en sterk Douglas

Douglas is een houtsoort dat uiterst sterk, duurzaam en goed bestand is tegen alle weersomstandigheden. Zo is in Nederland natuurlijk niets zo veranderlijk als het weer. Douglashout is hierdoor perfect om te gebruiken als bouwmateriaal om langer te genieten van jou tuin zonder dat de overkapping verweert. Daarnaast is deze houtsoort makkelijk schoon te maken en de houtlook geeft jouw veranda of overkapping een warme gezellige uitstraling. Geniet nog langer van jouw zelfgebouwde Douglas overkapping of veranda met een compleet samengesteld bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda.

Laat je adviseren door deze specialist

Doe Het Zelf Veranda is een specialist op het gebied van overkappingen en veranda’s die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Hierdoor vinden zij het belangrijk dat de zelfbouw van jouw eigen tuinproject soepel en goed verloopt. De bouwpakketten zijn volledig uitgerust met materialen en hout van topkwaliteit zodat je optimaal kunt genieten van een overkapping of veranda. Heb je vragen over de verschillende accessoires of heb je advies nodig over de afmetingen? Schakel de hulp in van het vakkundige team van deze specialist en maak jouw project een succes!