Heart coaching
Image default
Woning en Tuin

Makelaar Nijmegen helpt je graag bij het verkopen van je woning

Veel mensen zoeken een makelaar Nijmegen als zij hun woning in Nijmegen gaan verkopen. Dit is echter niet de enige reden waarom jij contact op kunt nemen met een makelaar Nijmegen. Een makelaar Nijmegen kan jou bij veel zaken van dienst zijn. 

Woning verkopen met behulp van makelaar Nijmegen 

De meest voorkomende reden waarom mensen een makelaar in Nijmegen inschakelen, is om hun woning te verkopen. Makelaars in Nijmegen hebben de juiste connecties en weten welke wegen zij moeten bewandelen om een woning snel te verkopen. Voordat jouw woning in de verkoop gaat, zal de makelaar samen met jou de vraagprijs bepalen. Daarna worden er foto’s gemaakt voor de website en brochure. Als de woning online staat en er zijn geïnteresseerden, dan zal de makelaar deze mensen rondleiden in jouw huis. Als deze mensen een bod doen, zal de makelaar de onderhandelingen voeren en ook de administratie omtrent de verkoop van jouw woning wordt door de makelaar gedaan. 

Woning kopen met behulp van makelaar Nijmegen 

Niet alleen om een woning te verkopen kan je de hulp van een makelaar inschakelen, maar ook om een woning te kopen. Als jij een woning wilt gaan kopen, loop je waarschijnlijk tegen veel zaken aan waar je geen verstand van hebt. Een makelaar is de specialist en kan jou dus heel goed helpen bij alles en adviseren! Hij zal hier ook eerlijk in zijn, want hij staat aan jouw zijde. 

Taxatierapport laten opstellen door makelaar Nijmegen 

Als jij een hypotheek wilt afsluiten, moet je een taxatierapport laten maken voor het huis wat jij wilt kopen. Dit taxatierapport moet gemaakt worden door een makelaar in Nijmegen. Dit mag echter niet de verkopende makelaar Nijmegen zijn. Maar het moet een onafhankelijke makelaar zijn. Als jij jouw hypotheek wilt laten verhogen, omdat jij bijvoorbeeld de overwaarde van jouw woning wilt gebruiken voor een verbouwen, dan heb je ook een taxatierapport nodig. Dit rapport kan dan opgesteld worden door elke makelaar in Nijmegen. 

https://www.inbeeldmakelaardij.nl/makelaar-nijmegen/