Heart coaching
Image default
Mode en Kleding

Kraammand

Op een gegeven moment kom je in een situatie dat vrienden of kennissen een kindje verwachten. Super leuk! Maar wat ga jij ze in vredesnaam voor cadeau geven? Door het lezen van deze blog raak je vast geïnspireerd!

Geslacht

Voor dat je een cadeau gaat uitzoeken is het handig om af te wachten wat het geslacht is. Zo kun je veel beter gericht zoeken naar het juiste cadeau en is de kans veel groter dat het cadeau een groot succes wordt! Tip 1 is dus wacht even af tot dat je het geslacht van de toekomstige topper weet.

  

Cadeau

Zodra je het geslacht weet is het natuurlijk leuk om wat met de kleur van het geslacht te doen. Is het een meisje kun je roze sokjes kopen en is het een jongen kun je bijvoorbeeld een blauw mutsje kopen. Maar wil je echt zorgen voor een wauw effect, dan is een kraammand echt een aanrader! In een kraammand zitten allemaal verschillende babyspullen die zeker ook van pas kunnen komen! Je kunt hem zelf samenstellen maar je kunt ook een kraammand laten maken op budget, super leuk! Het is leuk om zo’n mand te vullen met veel verschillende spulletjes zoals, sokjes, speelgoed, knuffeltje en niet te vergeten: iets leuks voor de vader en moeder! Die verdienen ook wat leuks voor deze leuke maar toch stiekem ook zware periode!

http://www.vierseizoenen.nl