Heart coaching
Image default
Auto’s en Motoren

In 1x slagen voor je auto theorie

Voor een auto theoriecursus in Amsterdam is 123 Theorie een uitstekend adres! Ook als je leerproblemen hebt ben je meer dan welkom. Iedereen heeft bij 123 Theorie een verhoogde slagingskans. Je bent vast nieuwsgierig hoe dat kan? We leggen het je uit.

Stel jij leert vandaag een aantal dingen en volgende week of misschien zelfs volgende maand wordt naar die informatie gevraagd. Grote kans dat je de helft alweer vergeten bent. Als je de kennis na een paar uur moet reproduceren weet je (bijna) alles nog. Zo is de auto theorie training van 123 Theorie opgebouwd. In de ochtend krijg je les, diezelfde middag ga je naar CBR om examen te doen. Reken er maar op dat je slaagt!

Groot voordeel is dat je maar 1 dag kwijt bent. En boeken? Die komen er niet aan te pas. De docenten van 123 Theorie leggen alles haarfijn uit. Ook mag je oefenen met examenvragen van afgelopen jaren. Kortom, je gaat zelfverzekerd en voorbereid naar het examen toe.

Theorie locaties door heel NL

De theoriecursus Barendrecht is precies zoals hierboven beschreven opgezet. En dat geldt voor al die andere steden waar 123 Theorie haar opleiding aanbiedt. Op de website staan alle locaties vermeld. Stel je woont in Bemmel, dan kun je terecht in Nijmegen. Is jouw adres in Kampen dan verwijzen we je naar Zwolle. Woon je in Zevenbergen of Oosterhout dan is het dichtstbijzijnde 123 leslokaal in Breda.

Op de website van 123 Theorie vind je antwoorden op veel gestelde vragen. Hierbij een aantal waar jij vast wat aan hebt. Hoe lang is het auto theorie certificaat geldig? Vanaf de dag dat je slaagt, geldt je auto theorie voor 1,5 jaar. Doordeweeks ben ik altijd heel druk, kan ik ook in het weekend bij jullie terecht? Jij bent niet de enige en daarom worden binnenkort in Utrecht en Rijswijk in het weekend auto theorie opleidingen gegeven. Houd de website in de gaten voor actuele data.

https://www.123-theorie.nl