Heart coaching
Image default
Zorg

Zorgverzekering alternatieve geneeswijzen afsluiten

Wilt u volgend jaar graag gebruik kunnen maken van alternatieve geneeswijzen? Dan is het prettig om een zorgverzekering te hebben die dit soort behandelingen vergoed. Voor een zorgverzekering alternatieve geneeswijzen zit u goed bij Salland. Wij bieden aanvullende verzekeringen die diverse soorten alternatieve geneeswijzen dekken. U kunt bij ons rekenen op ruime vergoedingen tegen een eerlijke premie. Zorgverzekeraar Salland is er voor iedereen die in Gelderland of Overijssel woont. U heeft nog tot het einde van het jaar om over te stappen. Dan zorgen wij ervoor dat uw huidige zorgverzekering opgezegd wordt.

Salland staat voor goede zorg

Zorgverzekeraar Salland is al 150 jaar geleden opgericht en heeft als doel om goede zorg voor iedereen bereikbaar te maken. Om de kwaliteit van de zorg in de gaten te houden, gaan we regelmatig in gesprek met zorgverleners in onze regio. We maken dan onder andere afspraken over de kosten van behandelingen. Daarnaast leveren we een bijdrage door te investeren in verschillende zorginitiatieven. We staan dicht bij onze klanten en gaan graag voor u op zoek naar de beste zorg dicht bij huis.

Collectiviteit zorgverzekering Salland

Salland heeft afspraken gemaakt met verschillende bedrijven en verenigingen in de regio. Dit zorgt ervoor dat u gebruik kunt maken van een collectieve zorgverzekering. Een collectieve zorgverzekering sluit u af via uw werkgever of de vereniging waarvan u lid bent. Met een collectieve zorgverzekering profiteert u van korting op uw premie, maar ook van andere voordelen. Dit geldt ook voor eventuele gezinsleden die meeverzekerd zijn. Wanneer u bij Salland uw verzekering afsluit, kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de collectiviteit zorgverzekering. U ziet dan meteen of uw werkgever of vereniging een contract met ons heeft. Heeft u hulp nodig, dan kunt u natuurlijk gerust contact met ons opnemen.

https://www.salland.nl/