Heart coaching
Image default
Banen en opleidingen

Netwerk Security Engineer

Netwerk Security Engineer

Ben jij klaar voor de volgende stap binnenshuis je netwerk weten en heb je affiniteit met security? solliciteer dan op deze interne netwerk / security job.

Wat ga je doen?

Als netwerk / security engineer ben je goeddeels bezig met het administreren van het complexe netwerk. Denk aan het administreren van routers en switches maar ook opbouwen aan het netwerk komt hier bij kijken. Daarnaast ben je bezig met changes tenuitvoerlegging in de security tak. Je hebt ervaring met firewalls ( fortinet ) en je kan deze administreren en bouwen. Voorts ben je verantwoordelijk gezamenlijk met een team voor twee datacenters en vind je het leuk om plaats cloud networking te gaan. Kortom een hele veelzijdige functie waarin je niet alleen voetstappen gaat zetwerk in networking maar ook bezig bent met de security tak.

Wie ben je?

Een technicus die ruime ervaring heeft met diverse netwerken en opbouw technieken. Denk hierbij aan : Cisco routing en switching, VMware, windows en verschillende netwerk protocollen. Ongeacht deze tak ben je bezig met security en vooral met fortinet firewalls. Je ben iemand die aanzet neemt om met nieuwe dingen te komen en vooral nieuwe verbeteringen. Daarnaast sta je sterk in je kistjes en overtuig je mensen van de juiste methode van werken en durf je ook gesjacher aan te pakken en aan te passen. Je hebt dus : – hbo werk- en denkniveau ; – een tal jaren ervaring hierbinnen netwerk en security ; – figuurlijk affiniteit met fortinet routers ; – teamgevoel maar je bent ook in staat alleen goed te arbeiden – ervaring met projectmatig werken.

Wat mag je tegemoetzien?

Een mooie kans om ongeacht je netwerk cognitie ook je security cognitie uit te gaan diepen. Van Cisco, juniper en fortigate is immermeer wat te eigenmaken en je hebt ook de ambitie om je hierin te gaan ontwikkelen. Daarnaast is het een inwonende en complexe omtrek waar heel erg veel te eigenmaken valt. Het is een twin datacenter, je kan hier al je ambities waar gaan maken. Ongeacht deze mooie plek bieden ze natuurlijk ook : – een mooi verdienste tussen de €4, 000 en €5, 000, – waar je wordt ingeschaald op basis van cognitie en kunde ; – een laptop, adviseren en auto van de zaak ; – volop trainingen en doorgroeimogelijkheden ; – locatie die goed te arriveren is met zowel de auto en het ov ; – leuk en enthousiast team met jonge professionals ;

Waar ga je werken?

De organisatie is een mooie stap hierbinnen je carrière. Ze zitten op een fantastische locatie en hebben een team vol gedreven en enthousiaste collega’s. Bestendigheid en vernieuwing staan hoog in het vaan en vragen daar ook actief in mee te gaan denken. Hier kun je alle ideeën en ambities vergeten en wordt het schenken van je mening heel erg gewaardeerd. Waar je echt blij van wordt is een informele sfeer, korte lijnen en een echte Rotterdamse cultuur.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-in-nederland.html