Heart coaching
Image default
Banen en opleidingen

Missie van Kompas Veiligheidsgroep

Kompas Veiligheidsgroep staat als prominent opleidingsinstituut in het hart van veiligheidsonderwijs. Met een gespecialiseerde focus op bhv cursussen, EHBO en VCA, gaat onze missie verder dan alleen onderwijs. Wij willen bijdragen aan een veiliger Nederland. Dit doen wij door niet alleen onze diepgaande kennis over te dragen, maar ook door het aanbieden van veiligheidsadvies en een breed scala aan veiligheidsproducten.

Hoogwaardige BHV cursussen

In de wereld van veiligheid en preventie is actuele kennis van groot belang. Bij Kompas Veiligheidsgroep zijn we ons hiervan terdege bewust. Daarom zetten we ons in om altijd de nieuwste bhv cursussen aan te bieden die naadloos aansluiten op de huidige wet- en regelgeving. Dit zorgt ervoor dat onze cursisten altijd voorbereid zijn om in noodsituaties snel en adequaat te reageren. Met een basis bhv cursus die slechts één dag duurt, en een herhalingscursus die in een halve dag voltooid kan worden, garanderen we een efficiënte en effectieve leerervaring. Naast deze bhv cursus verrijken we ons aanbod met EHBO en VCA cursussen, zodat elke cursist uitgerust is met de kennis om veiligheid in elke situatie te waarborgen.

Veiligheidsadvies en producten

Maar we gaan verder dan alleen opleidingen. Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is en daarom bieden wij maatwerk veiligheidsadviezen. Onze deskundigen assisteren bedrijven bij het opstellen van doordachte veiligheidsplannen en risico-inventarisaties. Op deze manier waarborgen we dat werknemers in een beschermde omgeving kunnen opereren. En voor diegenen die op zoek zijn naar betrouwbare veiligheidsproducten, onze webshop biedt alles van EHBO-koffers tot AED’s. Bij Kompas Veiligheidsgroep vinden klanten een allesomvattend veiligheidspakket.