Heart coaching
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom je vandaag nog moet inschrijven voor een Teams training

Waarom je vandaag nog moet inschrijven voor een Teams training

Twijfel je of een Teams training antwoord geeft op de vragen die je hebt? Onnodig. De juiste Teams training gaat zelfs verder dan de vragen die je op dit moment hebt. De training moet je inspireren en je de uiteenlopende mogelijkheden laten zien. En dat is belangrijker dan je nu misschien denkt. 

 

Want hoe lang voer je jouw werkzaamheden uit op de manier zoals je het altijd hebt gedaan? Waarschijnlijk al een tijdje. Dat is ook logisch. Wanneer je niet weet wat allemaal mogelijk is, blijf je vasthouden aan oude patronen. Dit is vertrouwd, maar gaat ten koste van de productiviteit. Daarom vertellen we je dat je werk zoveel leuker, makkelijker en efficiënter kan. Hoe? Daar vertellen we je alles over in dit blog.

Training afgestemd op leerwensen en -behoeften

Iedereen heeft wel eens een training gevolgd. Je stapt een ‘lokaal’ in met lotgenoten. Dan komt er iemand voor de groep staat die volgens zijn agenda je meer probeert te leren over een onderwerp. Na een intensieve dag, vol met informatie, loop je richting je fiets of auto. Want hoe waardevol was deze training en wat heb je nu echt geleerd?

 

De Teams training die je kiest is bepalend voor wat je eruit gaat halen. Want de bovengenoemde situatieschets werkt voor de meeste niet. Logisch, want iedere cursist heeft een ander instapniveau en leerwens. Kies een maatwerk Teams training die is afgestemd op jouw leerwens en behoefte. Zo weet je zeker dat je aan het einde van de dag met praktische tips en handvatten naar huis gaat om de volgende dag toe te passen op je dagelijkse werkzaamheden. 

 

Dit leer je in een Teams training

Het grootste voordeel van werken met Teams is de mogelijkheid om je werk makkelijker en efficiënter uit te voeren. En wie wil dat nu niet? Maar het is je waarschijnlijk al opgevallen dat er enorm veel mogelijkheden zijn binnen Teams. Denk aan de enorme hoeveelheid teams, samenwerken in documenten en alle apps die je kunt koppelen. Waar moet je beginnen? Daar helpt de Teams training je bij. 

 

Wat je leert in een Teams training, dat bepaal je bij een goede training zelf. Waar loop je tegenaan en wat zou je werk makkelijker maken? Dat zijn belangrijke vragen om je voor een training af te vragen. 

 

Mogelijke onderwerpen zijn:

  • Hoe je groepsgesprekken centraliseert

  • Effectief inrichten van een team voor jezelf en de leden van een team

  • Welke apps relevant zijn voor jouw organisatie en werkzaamheden

  • Hoe zorg je dat een vergadering binnen Teams op rolletjes verloopt 

  • Overzicht bewaren en structuur aanbrengen

  • Sneltoetsen waar je vanaf moet weten

  • Documentbeheer en hoe je zo efficiënt mogelijk samenwerkt in één document

  • Gebruik van de Teams app en waar je de gegevens en gesprekken makkelijker terugvindt

  • Voeren van ad-hoc gesprekken, zelfs wanneer niet iedereen online is

 

Werk niet harder, werk slimmer

Een Teams training laat je zien hoe je jouw werk slimmer en makkelijker kunt doen. Dat bespaart tijd, maar ook een hoop frustratie. Ontdek welke trainingsstijl bij jou past en laat je verbazen over de mogelijkheden. Beginner of gevorderd met Teams, je leert gegarandeerd iets nieuws. Dus waar wacht je nog op?

 

https://www.avk.nl/trainingen/office-365-trainingen/ms-teams-trainingen/