Heart coaching
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een API platform bij uw bedrijf integreren

API, oftewel Application Programming Interface, is een belangrijk onderdeel van het leven geworden. Steeds meer apparaten staan met elkaar in verbinding door middel van applicaties, waarbij de communicatie altijd goed moet verlopen. Denk daarbij aan de apparaten binnen het bedrijfsleven, verschillende netwerken en geografische gebieden. Als ondernemer wilt u hier ook optimaal gebruik van maken, zodat u uw dienstverlening kunt verbeteren. Het is belangrijk dat u daarom de juiste zaken gaat implementeren. Het integratieplatform van Datacon zorgt ervoor dat ieder systeem met uw bedrijf mee kan gaan groeien en u sneller alle data verwerkt heeft. Voor ieder distributiekanaal is er een oplossing beschikbaar.

Een beter verdienmodel met een API platform

Met een API platform kunt u uw verdienmodel aanpassen en verbeteren. Door de data door te sturen aan derden ontvangt u namelijk een vergoeding. Door middel van service levels zal de data op een goede manier communiceren en verwerken, zodat de apparaten met elkaar in verbinding staan. De prijsmodellen kunnen hier ook op aangepast worden. Offertes en facturen worden direct verwerkt in het systeem en u kunt bijvoorbeeld uw boekhouding geheel automatisch laten verlopen. Wanneer u alles rondom uw bedrijf automatiseert, hoeft u minder tijd te besteden aan deze verwerking en kunt u zich richten op de klanten. 

Een efficiëntere dienstverlening met een integratieplatform

Hiervoor wordt gekeken naar uw bedrijf. De apparaten die u gebruikt, worden door middel van dit API platform met elkaar verbonden. Het integratieplatform zorgt er dan voor dat er voldoende flexibiliteit komt. Het kan namelijk ook weer aangepast worden op een later moment. Als uw bedrijf groeit, groeit het platform met u mee. De producten en diensten verbeteren aanzienlijk. U gaat merken dat uw klanten hier ook tevreden over zijn, waardoor de omzet alleen maar kan gaan groeien. Door alles aan elkaar te koppelen en de data te ontsluiten en versturen maakt u een efficiënte dienstverlening mogelijk.