Heart coaching
Image default
Gezondheid

Afspraak maken voor acupunctuur in Rotterdam

Ben je opzoek naar acupunctuur in Rotterdam? Lees dan hier waar je terecht kan voor Acupunctuur in Rotterdam en wat acupunctuur nu eigenlijk is. Rotterdam is een grote stad en ook al is acupunctuur nog niet heel bekend. Toch zijn er wel een twintig plaatsen voor acupunctuur in Rotterdam. Ze zitten verspreid over heel de stad. Soms zitten ze in een gezondheidscentrums, maar vaak zijn het praktijken gespecialiseerd in de acupunctuur. Als je een acupunctuur in Rotterdam zoekt, zou je gewoon even op google maps kunnen kijken. Daar vind je een overzicht van acupunctuur in Rotterdam.

Wat is acupunctuur eigenlijk?

Weet je niet wat acupunctuur is en wil je weten wat er eigenlijk mee wordt bedoeld? Acupunctuur is een alternatieve geneeswijze afkomstig uit de klassieke Chinese geneeskunde. Bij deze geneeswijze wordt alles benadert vanuit een holistische hoek. Dat betekent dat bij onze gezondheid alles met elkaar in verbinding staat en dat lichaam en geest een geheel is. Een aandoening of ziekte wordt dan gezien als een verstoring van de energiebalans. Bij acupunctuur wordt dan gebruik gemaakt van kleine naaldjes die op bepaalde plaatsen in het lichaam worden gestoken om de aandoening te genezen door de energiebalans te herstellen. Er worden meestal 5 tot 20 naalden gebruikt De naaldjes doen geen pijn als ze in je geplaatst worden, maar je voelt ze wel. Als ze op de juiste plaats zitten worden ze door de therapeut een klein beetje bewogen, en daarna worden ze weer verwijdert uit het lichaam.

Welke acupunctuur in Rotterdam kies jij?

Nu weet je wat het is en waar je het kunt vinden. Maar welke acupunctuur in Rotterdam kies je nu? Het beste kun je zoeken naar aanbiedingen en meerdere behandeling inkopen in een pakket. Dan kom je op een voordeligere prijs uit. Want een enkele behandeling kost al ongeveer 50 Euro.

https://www.acupunctuurdao.nl/acupunctuur-rotterdam/