Heart coaching
Image default
Dienstverlening

Voor een schadevergoeding na een ongeval schakelt u het Letselteam in

Heeft u letsel opgelopen en wilt u een schadevergoeding na een ongeval? De juiste partij inschakelen is dan geen overbodige luxe. Verzekeringsmaatschappijen kunnen u het best moeilijk maken en weten wanneer u in uw recht staat? Dat is een verhaal apart. Een belangenbehartiger inschakelen die uw welzijn op het oog heeft en voor uw belangen vecht kan een last van uw schouders halen. Het Letselteam bestaat uit een snelgroeiend team van letselschadebureaus die al meer dan 20% van de slachtoffers in Nederland helpen. Sluit u zich bij dit rijtje aan?

De specialisten van het Letselteam zijn in het hele land gevestigd

Bij een schadevergoeding na een ongeval wilt u dat alles zo goed en snel mogelijk geregeld wordt. De specialisten die bij het Letselteam zijn aangesloten werken met u mee. Bovendien zijn zij over het hele land gevestigd en zit er altijd een bureau bij u in de buurt. Het grote voordeel van het Letselteam? De werkwijze is bij alle aangesloten experts hetzelfde. Door het gebruik van iLetsel kan uw letselschade op unieke en ultieme wijze in behandeling worden genomen. Benieuwd wat nog meer onderdeel is van de werkwijze van het Letselteam? Lees dan verder.

De werkwijze van de aangesloten letselschadebureaus

Bij iedere specialist wordt begonnen met het inplannen van een intakegesprek, waarin de benodigde gegevens worden verzameld. Deze worden gebruikt om te berekenen op welke schadevergoeding na het ongeval u recht heeft. Ook wordt door u de benodigde medische informatie verstrekt, waarna een medisch adviseur wordt ingeschakeld. Alle gegevens worden in een dossier opgeslagen, dat op ieder moment door u bekeken kan worden. Vervolgens wordt de schaderegeling opgestart. Vragen kunt u snel en veilig via het dossier stellen. Veel gestelde vragen of termen zijn ook in het Informatiecentrum van het Letselteam te vinden. Iedere specialist is bovendien via e-mail of telefoon te bereiken.

https://letselteam.com/