Heart coaching
Image default
Eten en drinken

Organiseren van een feest met de catering in Rossum

Bij de heerlijke catering in Rossum heb je veel keuzes voor het organiseren van een leuk feest met de lekkerste hapjes en drankjes. Je wil er uiteraard een leuke bijeenkomst of feest van maken en daarbij is de catering in Rossum niet te missen. Maar wat past er nou goed bij het feest of event dat jij gaat organiseren? Bij catering in Rossum is er onwijs veel keuze en er zal zeker een keuze tussen zitten die goed aansluit bij het doel van jouw feest. Om te beginnen is er een Beach club waar je voor kunt kiezen. Dit betekent dat er allemaal lekkere cocktails worden geserveerd en er heerlijke hapjes worden gegeven omtrent het thema ‘strand’. Je krijgt met dit arrangement een echt vakantiegevoel.

 

STOER eten bij de catering in Rossum

Daarnaast heeft de catering in Rossum ook een arrangement dat STOER eten wordt genoemd. Dat houdt in dat er alleen maar gebruik wordt gemaakt van eten dat uit de streek komt. De letter S staat dan ook voor streekproduct, de letter T staat voor Twente, de letter O staat voor oorspronkelijk, de letter E staat voor eerlijk en als laatste staat de letter R voor rijk. Deze 5 elementen vind je allemaal terug in het eten dat er wordt geserveerd. Op een eerlijke manier gemaakte streekproducten die rijk van smaak zijn.

 

BBQ arrangement voor buiten

Ook wordt er een barbecue arrangement aangeboden door de catering in Rossum. Dit gaat vanaf een aantal personen van vijfentwintig. Als welkom wordt er een prosecco bar neergezet waar de gasten kunnen genieten van een heerlijke bubbel. Zo begint het feest al goed. Ook worden hier lekkere hapjes bij op tafel gezet. Na ongeveer een uur te genieten van alle lekkere borrelhapjes wordt de BBQ aangestoken.  Er worden perfecte stukken vlees bereid waar iedereen van zal genieten.