Heart coaching
Image default
Dienstverlening

Meer informatie over hoe het Perilex-verbindingssysteem werkt

Wanneer je een huis bouwt of verbouwt, wil je vaak elektriciteit in je keuken, aangezien het bekend is dat de meeste keukenapparatuur veel elektriciteit nodig heeft, zoals elektrische fornuizen of ovens. In deze toestand is het perilex-systeem nodig om uw keuken meer elektrisch vermogen te leveren. Een Perilex aansluiten in uw woonkeuken is bedoeld om de stroom van elektriciteit die niet door de standaardgroep in de verdeelkast kan worden opgevangen toch goed te laten stromen zodat er geen overbelasting ontstaat in de hoofdstroommeterkast. U kunt dit werk natuurlijk niet zelf doen. Je hebt speciale vaardigheden en ervaring nodig om het proces van aansluiten van het Perilex-systeem soepel te laten verlopen en je veilig kunt omgaan met elektriciteit in je keuken. Daarom moeten deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een professionele elektricien, zodat de installatie van de apparatuur correct en correct wordt uitgevoerd.

Hoe werkt het Perilex-systeem dat in uw keuken is geïnstalleerd?

Het installeren van een perilex-systeem in de keuken maakt meestal gebruik van een perilex met een stroomsterkte van 16A die wordt uitgevoerd met behulp van 3 elektrische apparaten, namelijk driefasige perilex, wandcontactdoos en perilex-stekker. Voordat de werkzaamheden worden uitgevoerd, moet de elektricien eerst de bestaande elektriciteit uitschakelen zodat hij/zij veilig kan werken. Daarna zal de elektricien met de werkzaamheden beginnen door de kabel los te koppelen van het stopcontact om deze aan te sluiten, maar eerst moet ervoor worden gezorgd dat de stopcontactkabel is voorzien van een kabelwartel om deze waterdicht te maken. Als alles is ingesteld, worden het stopcontact, de perilex-stekker en de 3-fasen perilex met elkaar verbonden door ze op de draden in de aansluiting te schuiven. Monteer vervolgens de wandcontactdoos met schroeven in de speciale perilexbox zodat deze stevig vastzit. Nadat alles correct is aangesloten en geïnstalleerd, zal de elektricien de uitgeschakelde stroom inschakelen, waarna u kunt proberen elektriciteit in de keuken te gebruiken om te zien of deze goed en veilig kan werken. In dit geval zal de elektricien blijven monitoren totdat alles helemaal in orde is.

Ervoor zorgen dat de perilex en andere elektrische aansluitingen in de keuken goed functioneren en werken

Na werkzaamheden aan het aansluiten van het perilex systeem in de keuken, moet de elektricien er ook voor zorgen dat alles echt goed en veilig functioneert. Daarnaast kunt u de elektricien ook vragen om elektrische apparatuur en andere elektrische elementen te installeren, zoals het plaatsen van een inductiekookplaat op de keukentafel. De installatie van een inductiekookplaat moet ook correct en zorgvuldig gebeuren, omdat de kachel hitte kan veroorzaken die, als hij niet correct wordt geïnstalleerd, een dodelijk ongeval kan veroorzaken. Daarom is het de juiste beslissing om een ​​elektricien te vragen om het te installeren, zodat u inductiekookplaten en andere elektrische apparaten in de keuken veiliger kunt gebruiken.