Heart coaching
Image default
Particuliere dienstverlening

Waarom het infrezen van een dekvloer een verstandige keuze is

Het infrezen van een dekvloer is een klus die u het beste aan een expert kunt uitbesteden. Kies voor het infrezen van een dekvloer voor Multi Vloeren Brabant. Binnen de kortste keren zal de klus voor u geklaard zijn. Wilt u juist een smeervloer leggen? Ook dat is mogelijk. Bovenstaand bedrijf is een tweemansbedrijf: er staat een tweekoppig team aan het roer. Beide eigenaren hebben behoorlijk wat ervaring met het leggen van vloeren. Zij hebben vol overtuiging gekozen voor een eigen weg en leveren de best mogelijke service aan de klant. Of u nu een smeervloer gaat leggen of juist kiest voor het infrezen van de dekvloer: de mogelijkheden zijn groot. Hoe u uw vloer ook laat behandelen, er wordt altijd met een eigen vrachtwagen gereden. Deze produceert cementdekvloeren waar nodig. Voor het infrezen van de dekvloer is alleen water nodig. De volledige rest neemt het bedrijf voor zijn rekening.

Een ondervloer waar u vrijwel alle soorten vloeren op kunt leggen

Waar moet u precies aan denken bij een dekvloer? In feite is een dekvloer een ondervloer die in zijn geheel cementgebonden is. Het fraaie van een dekvloer van Multi Vloeren Brabant is dat u er ieder mogelijk type vloerbedekking op kunt plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan tapijt, hout of zeil. De keuze is groot. Als u kiest voor het infrezen van een dekvloer of het leggen van een smeervloer, behoort het plaatsen van vloerverwarming ook tot de mogelijkheden.

Hoe het leggen van een smeervloer in zijn werk gaat

De smeervloer leggen gaat als volgt. Het bedrijf voert zelf de benodigde materialen aan met de eigen vrachtwagen. Dat doet het niet alleen bij het leggen van een smeervloer, maar ook bij infrezen van een dekvloer. Er is alleen nog aansluiting op vers water nodig. Het bedrijf streeft er tevens naar na afloop van het project alles schoon en opgeruimd voor u achter te laten. Kortom: u wordt in zijn geheel ontzorgd en hoeft zich (bijna) nergens druk om te maken tijdens en na het leggen van de nieuwe vloer.