Heart coaching
Image default
Particuliere dienstverlening

Cito training in Etten-Leur voor kinderen met leerproblemen

Bent u op zoek naar een Cito training in Etten-Leur die specifiek ontwikkeld is voor beelddenkende kinderen, kinderen die hooggevoelig zijn en kinderen die om andere redenen moeite hebben met leren? Deze bestaat en wordt aangeboden door Limattivo. Scholen hebben vaak geen tijd om leerlingen te ondersteunen bij het maken van de Cito toets. Hierdoor komt faalangst, stress en twijfel erg vaak voor bij kinderen die de toets moeten maken. Cito in Beeld is ontwikkeld voor kinderen met een vorm van autisme, met dyslexie, met ADHD of met een andere reden waarom ze het moeilijk vinden om de Cito toets te maken. Uw kind kan optimaal presteren, krijgt een advies dat bij zijn of haar kunnen past en stroomt door naar de juiste middelbare school.

Een training ontwikkeld voor beelddenkende kinderen

Cito in Beeld is de naam van de Cito training van Limattivo in Etten-Leur. De training is ontwikkeld voor beelddenkende kinderen. Het is een cursus met onderwerpen waar een groot aantal kinderen baat bij hebben. Faalangst, twijfel en stress worden aangepakt door de kinderen te leren omgaan met tijdsdruk, door begrijpend lezen te behandelen en door ze te leren hoe ze de vragen structureel kunnen benaderen. Op deze manier krijgen ze zelfvertrouwen, realiseren ze zich dat er voldoende tijd is en is er geen reden meer voor stress. Uw kind maakt de toets in een normaal en rustig tempo en krijgt een advies dat bij zijn of haar kwaliteiten past.

Zorg voor een goede voorbereiding

De Cito training in Etten-Leur helpt uw kind om de druk die ze voelen voor de Cito toets om te zetten in positieve energie. Concentratieproblemen, emoties en verkeerd lezen behoren daardoor tot het verleden. Maar uw kind heeft ook na de toets nog veel aan de vaardigheden die ze bij Cito in Beeld hebben opgedaan. Meer zelfvertrouwen, omgaan met faalangst en begrijpend lezen komt ze ook in de toekomst nog erg goed van pas. De Cito training in Etten-Leur geeft uw kind de beste voorbereiding op deze belangrijke toets.

https://limattivo-inhetbrein.nl/