Heart coaching
Image default
Boeken en Tijdschriften

Baby’s eerste jaar

Tijdens je zwangerschap kijk je al zo uit naar het moment dat je dat kleine hummeltje voor het eerst vast hebt. Een magisch moment. Het eerste jaar met een kleintje is een bijzonder jaar. Het is hard werken, maar ook hard genieten. In het baby eerste jaar boek leg je alles vast wat er in het eerste jaar gebeurt.

 

Op het moment dat je kindje wordt geboren stap je in een achtbaan van emoties en drukte. Door middel van een baby eerste jaar boek schrijf je precies op wat er gebeurt, hoe de eerste dagen zijn en hoe je kindje zich ontwikkeld. Ook is er ruimte voor het geboortekaartje en foto’s. In een eerste jaar boek vul je in hoe hard je kindje groeit, wanneer het voor het eerst prikjes krijgt, de eerste keer naar de opvang etc. Zo leuk voor jezelf om later terug te kijken, maar ook leuk voor je kind om terug te lezen wanneer deze volwassen is.

 

Je kunt er een heel persoonlijk en uniek naslagwerk van maken van het eerste jaar van je kindje. Door de vragen die er in staan sta je stil bij gebeurtenissen en momenten die je anders misschien redelijk snel zou vergeten, of door de drukte van het dagelijks leven niet echt bij stil staat.

 

Een baby eerste jaar boek is ook het perfecte cadeau om te geven! Ben jij opzoek naar een leuk cadeau voor een babyshower? Denk dan eens aan een invulboek. Hartstikke leuk om je zus of vriendin cadeau te geven. Als toekomstige oma is dit ook het perfecte cadeau om te geven aan je eigen dochter.

 

 

Het baby eerste jaar boek van studioinsenouts.nl mag gewoon niet ontbreken wanneer je zwanger bent. Een mooie manier om het eerste jaar van je kindje vast te leggen!