Heart coaching
Image default
Gezondheid

Het belang van pcb-service voor grotere bedrijven

Wil jij weten wat goede pcb-service is voor bedrijven? Er is maar één manier hoe je daarachter zou kunnen komen en dat is om er zelf werk van te maken. Er zijn ook andere bedrijven die je hierbij kunnen helpen. Wanneer je er zelf niet echt verstand van hebt is het wel erg belangrijk dat het werk goed wordt geleverd en ook goed functioneert. Daarom moet je af en toe even je werk uit handen geven wij gaan je vertellen waarom dit zo belangrijk is. Lees hier alles over PCB service voor grotere bedrijven.

Waarom PCB-service voor grotere bedrijven?

Jij wilt binnen het bedrijfsleven zeker weten dat alles goed werkt, en dat is logisch. Daarom is het beter om een specialist in te huren, die weet namelijk precies wat er mogelijk is. Wanneer je gaat kijken naar PCB is het verstandig om je hier goed in te verdiepen, en te kijken naar wat kan er allemaal kan. 

Voordelen PCB’s laten maken

Wil je gebruik maken van PCB-service? Dan heeft het verschillende voordelen om dit door een ander bedrijf te laten doen. De voordelen zijn erg simpel:

  • Goede service want er is kennis, kwaliteit en ervaring

  • Diepgaande kennis

  • Hoge kwaliteit

  • Jarenlange ervaring

  • State-of-the-art technieken

  • Continue testen 

  • Logistieke proces van A tot Z

Kennis en ervaring

Op het gebied van pcb-technieken zijn het dan ook ware experts. Ze beschikken allemaal over deze technieken en de kennissen worden dan ook omgezet naar een uitdagingen op het gebied van industriële aansturing en besturing.

Gegarandeerde kwaliteit

De kwaliteit kan dus echt gegarandeerd worden, er wordt goed getest en alles wordt gecontroleerd dit wordt gedaan met verschillende testmethodes zoals Boundary scans, AOI (Automated Optical Testing), FPT (Flying Probe Testing)en ICT (In Circuit Testing). Alle testresultaten worden geregistreerd.

Voor elk ontwerp van PCB’s

De ingenieurs zijn allemaal creatief en weten dan ook hoe ze de printplaten nauwgezet kunnen maken. Bij het bedrijf wordt gewerkt met een team van 8 ingenieurs en deze verschillen dan ook weer allemaal al verschillende disciplines, zo komt het resultaat nog beter tot zijn recht.

De mens staat centraal

Door de jarenlange ervaring van de medewerkers weet je zeker dat ze de regelgeving kennen en de rest van alle details die er nodig zijn. Zo wordt er gezorgd dat de werkdruk, de fysieke omgeving en de voorspelbaarheid goed aansluit bij de behoeftes van de medewerkers. Op deze manier weet je dus zeker dat de kwaliteit gegarandeerd goed is. Wil jij nu meer weten? Kijk dan eens op de website van Confed.

 

https://www.confed.eu/