Heart coaching
Image default
Gezondheid

De gezondheidsvoordelen van bleekselderij sap

De groentensap gemaakt uit bleekselderij zit vol met stoffen die goed zijn voor het lichaam. Dit drankje is een heerlijke ondersteuning voor het menselijk lichaam. De verschillende mineralen en vitaminen die te vinden zijn in deze sapjes hebben een positief invloed op je immuunsysteem en de algemene vitaliteit. Bij Sapje kan je gemakkelijk en snel deze 100% biologische groenten sapjes bestellen en laten afleveren bij jou thuis. Zo kan je genieten van een heerlijk fris drankje wanneer je een drukke dag hebt gehad.

Hoe gezond is bleekselderij sap eigenlijk?

Door het sap gemaakt uit bleekselderij te drinken geef je je gezondheid een boost. Het sap bevat bijvoorbeeld verschillende vitamines zoals vitamine A en C die je immuunsysteem ondersteunen. Daarnaast beschermen de vitamines B2 en de mineralen koper en mangaan je huid en de rest van je lichaam tegen schade van buitenaf. Daarnaast houden deze vitamines en mineralen je huid gezond en zorgen ze ervoor dat je lichaam goed ondersteund wordt. Dit is perfect voor een detox bestaande uit sapjes

Je spieren en zenuwstelsel worden ondersteunt door de mineralen kalium en calcium. Calcium draagt ook bij aan het versterken van je botten en het kalium heeft een positieve invloed op je bloeddruk en helpt je spijsvertering gezond te houden. Daarnaast zorgen de vitamines B3 en B6 er ook voor dat je vermoeidheid wordt verminderd. En dit zijn niet eens alle voedingsstoffen die bleekselderij sap bevat. Over het algemeen heeft het sapje dus een erg positief effect op je lichaam en zorgt ervoor dat je je een stuk beter gaat voelen. 

Wanneer je ervoor kiest om het groentesap van Sapje te drinken is dit volgens verschillende onderzoeken het beste om het in de ochtend op een lege maag te drinken en vervolgens een kwartiertje wachten voordat je iets anders consumeert. Dit komt omdat de mineralen een specifieke compositie hebben die in samenwerking het beste met elkaar werken. Zo verzeker je dat de verschillende stoffen en mineralen optimaal werken in je lichaam. Door middel van bleekselderij sap kan je dus op de beste manier je immuunsysteem verbeteren en de vitaliteit van je lichaam verbeteren. 

De voordelen van biologisch groentesap

De verschillende groentesappen die je kan vinden op onze website zijn 100% biologisch en worden gemaakt in een saplab dat werkt op 100% groene energie zoals windenergie en zonne-energie. De groentes worden dagelijks gehaald uit onze eigen tuin en zijn hierdoor seizoensgebonden. Dat betekent dat je elk seizoen kan genieten van andere lekkere groente drankjes die ervoor zorgen dat je lichaam weer optimaal gaat functioneren.

Daarnaast zijn de verschillende sapjes te vinden op onze website ook perfect voor een detox kuur. Je kan zelfs hele kuren vinden op onze website die je begeleiden door het proces van begin tot eind. De sapjes dragen bij aan een gezonde levenswijze en de groentes waarvan het sap zijn gemaakt zijn volledig biologisch. Dit betekent natuurlijk ook dat de groentes niet behandeld zijn met bestrijdingsmiddelen. Daarnaast kan je door middel van een juicer zelfs je eigen bleekselderijsap maken! Meer informatie over Sapje vind je hier.

https://www.sap.je/