Heart coaching
Image default
Relatie

Een behandeling van de haptotherapeut Haarlem

Je hebt last van een (terugkerend) probleem en de wens om het anders te doen. Je piekert er wellicht veel over of je hebt juist geen tijd om er bij stil te staan. Met de hulp van een professionele haptotherapeut Haarlem krijg je de hulp die je nodig hebt om weer beweging te krijgen in jouw situatie. In de sessies leer je om op een nieuwe manier om te gaan met jouw probleem, zodat jij blijvende veranderingen teweeg kan brengen in je leven. Je voelt je vrijer en krachtiger en hebt meer rust in je hoofd.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

We beginnen met een gesprek waarin we je probleem of wens helder maken. Daarna gaan aan de slag met wat jouw gevoel voor invloed heeft op jouw situatie. In de sessies met de haptotherapeut Haarlem doe je nieuwe ervaringen op die direct voelbaar en inzetbaar zijn in je dagelijks leven. Je kan daardoor je ongewenste gedrag en gedachtes makkelijker veranderen en je talenten en kwaliteiten beter inzetten. Je krijgt meer regie over je eigen leven door de behandeling met de haptotherapeut Haarlem.

Over haptotherapie met de haptotherapeut Haarlem

Haptotherapie gaat over stilstaan bij je gevoel. Vaak proberen we problemen op te lossen met ons verstand en is er minder aandacht voor ons gevoel. De haptotherapeut Haarlem brengt dit weer in balans. Dat doe je door bewust te worden van je gevoel, onderzoeken hoe dit zich vertaalt naar signalen in je lichaam (non verbale communicatie) en hoe dit alles invloed heeft op jouw manier van omgaan met je probleem. Uiteindelijk zorgt het ervoor dat je beweging krijgt in een (vastgelopen) situatie, je fysieke klachten of het verwerken van een bepaalde gebeurtenis. Wil je ook een behandeling bij de haptotherapheut in Haarlem volgen? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek.