Heart coaching
Image default
Aanbiedingen

Workshop schilderen in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een origineel en creatief bedrijfsuitje? Volg samen met je collega’s een workshop schilderen van Jacksart! De schilderworkshop is onder begeleiding van het Jacksart team. Samen met een grote groep mensen die je bijna dagelijks op de werkvloer ziet, is een unieke manier van teambuilding. Breng samen met je collega’s je creativiteit tot uiting in een bedrijfsuitje in Apeldoorn. Dit bedrijfsuitje te Gelderland is uitdagend, maar ook gezellig. Het stimuleert, en ontspant. Samen schilderen onder het genot van een drankje is een bedrijfsuitje waar nog lang over zal worden nagepraat. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje? Neem dan even contact op om verder te informeren.

Het ideale bedrijfsuitje in Gelderland

Jacksart beschikt over een zeer ruim atelier dat gevestigd is in Apeldoorn. De totale ruimte bedraagt ruim 800 m2, waardoor deze zeer geschikt is voor grotere groepen. Als u op zoek bent naar een bedrijfsuitje te Overijssel voor een groep van 20 tot 150 personen, dan is het volgen van een schilderworkshop bij Jacksart de ideale oplossing. Tijdens de workshop schilderen maakt iedereen die meedoet zijn of haar eigen kunstwerk. Daarvoor krijgt u een doek van 60×80 cm. De workshop duurt circa een uur en koffie en thee zijn inbegrepen. Andere arrangementen zijn ook mogelijk. Zo kunt u lunch, diner of een borrel plate bijboeken voor een compleet verzorgd bedrijfsuitje te Gelderland. Na afloop van de schilderworkshop krijgt iedereen een kortingsbon van 10% mee voor de aanschaf van schilderen uit het atelier van Jacksart.

Beleving: 1,5 uur Prijs: € 39,-

Over Jack

Jacksart is een bedrijf van Jack Liemburg, een ervaren een gevestigde kunstenaar die eigenzinnige kunst maakt. De passie en energie druipen van zijn kleurrijke schilderen af. Door de jaren heen heeft hij zijn eigen stijl ontwikkeld, waarin hij fotografie met diverse schildertechnieken combineert. De kunst van Jacksart is inmiddels zowel in Nederland als daarbuiten te bewonderen. Inmiddels heeft Jack zich ook toegelegd op het geven van schilderworkshops in Overijssel. Tijdens een speciale workshop schilderen krijgt iedereen die meedoet de mogelijkheid om zijn eigen kunstwerk in de stijl van Jacksart te maken. Dat maakt de BEDRIJFSUITJE ART WORKSHOP van Jacksart een ideaal bedrijfsuitje te Overijssel om uw bedrijf in contact te brengen met kunst.

Inschrijven voor de schilderworkshop?

Wilt u zich namens uw bedrijf aanmelden voor de BEDRIJFSUITJE ART WORKSHOP van Jacksart? Neem dan direct contact op. U kunt bellen naar 06 19947417, een e-mail sturen of een bericht via het contactformulier sturen. Vraag gerust om meer informatie of een prijsopgave op maat voor de schilderworkshop.