Heart coaching
Image default
Dienstverlening

Deze reisorganisatie biedt de leukste single groepsreizen aan

Heb je al vakantieplannen deze zomer? Nu de zomer in aantocht is, wordt het eens tijd om na te denken of je op vakantie wilt. Ook als je single bent. One2gethertravel biedt de leukste singlereizen voor alle verschillende soorten vakantietypes. Of je nu lekker op het strand wilt liggen, of er liever op uitgaat en verschillende excursies doet, er is voor ieder wat wils met het ruime aanbod single groepsreizen.

Wat houden de reizen in?

De singlereizen zijn vakanties waar je met een groep onbekende mensen optrekt. Hier wordt een reisleider bij betrokken. De reisleider regelt alle praktische zaken tijdens de single groepsreizen en laat je kennis maken met de cultuur van het land door je plekken te laten zien waar je anders waarschijnlijk nooit zou komen. Hij of zij zorgt ervoor dat de sfeer goed is. Bovendien kun je bij hem of haar 24 uur per dag terecht met problemen en vragen en zal hij of zij deze zo snel mogelijk oplossen.

De voordelen van het boeken van een reis bij deze organisatie

Naast de betrokken reisleiders, zijn er nog een aantal andere voordelen verbonden aan het boeken van een van de single groepsreizen van deze organisatie. Ook achter de schermen doet de reisorganisatie er alles aan om jouw singlereis volledig naar wens te maken. Je kunt voorkeuren aangeven over de kamer. Dus of je een balkon of uitzicht op zee wilt, bijvoorbeeld. One2gethertravel kan niet garanderen dat aan je wensen worden voldaan, maar zal het wel proberen te regelen. Bovendien kun je zelf aangeven of je een eigen of een gedeelde kamer wilt.

Boek een veilige en betrouwbare reis

Je kunt ervan uitgaan dat deze reisorganisatie veilig en betrouwbaar is. Mocht de reis buiten jouw schuld om niet doorgaan, dan krijg je altijd het volledige bedrag dat je hebt betaald teruggestort. Het kan zijn dat de singlereizen of single groepsreizen niet doorgaan als er te weinig aanmeldingen zijn. In dat geval neemt het reisbureau contact met je op en wordt er samen met jou gezocht naar een alternatief.