Heart coaching
Image default
Dienstverlening

Creëer warme sferen in huis met exclusieve Douglas Jones tegels

Is uw woning toe aan een opknapbeurt? Ga dan langs bij de showroom van Fravo Tegels in Dordrecht, provincie Zuid-Holland. Deze tegelzaak is selected dealer van Douglas Jones tegels. De medewerkers van deze showroom laten u met veel plezier alle tegels zien die geschikt zijn voor wanden en muren. De tegels hebben een normaal formaat, maar XXL-tegels zijn ook een optie. Met dit formaat oogt de ruimte in uw woning groter. Naast de bijzondere tegels met mooie kleuren en reliëfs, kunt u ook kiezen voor tegels met een betonnen of houten uitstraling, als dan niet van het merk Douglas Jones. Bij deze tegelshowroom heeft u ontzettend veel keuze en combineert u verschillende tegels voor vloeren en wanden.

Kies naast de tegels ook voor een echt warm huis

Als u gaat voor Douglas Jones tegels van Fravo Tegels, overweeg dan ook vloerverwarming. De tegelexperts van deze tegelzaak leggen de vloerverwarming zeer professioneel, waarna zij de tegels ook leggen. Deze verwarming houdt uw bijzondere tegels uit Dordrecht warm, wat zeker welkom is op koude dagen. De tegels kunt u ook zelf leggen, maar dit kost u waarschijnlijk veel meer werk en tijd dan wanneer u dit uitbesteedt. Ga voor het gemak van deze specialisten en geniet uiteindelijk van het exclusieve en strakke design van de tegels, die ook geschikt zijn voor op de wanden in uw woning. Hierdoor creëert u één geheel of wisselt u juist af met de tegels op de wanden en de vloer in iedere ruimte.

Vraag naar de mogelijkheden

Bezoek de showroom in Dordrecht en bekijk alle tegels in het echt. De medewerkers van deze tegelzaak vertellen u graag over alle mogelijkheden die u heeft met Douglas Jones tegels. Daarnaast stellen ze met genoegen een offerte op maat voor u op, zodat u precies weet welke kosten u maakt met de luxueuze tegels. Schroom ook niet om contact op te nemen met de klantenservice van Fravo Tegels, als u vragen heeft over de tegels.