Heart coaching
Image default
Zakelijk

Coaching opleiding volgen, 3 mogelijkheden

Wil je iets anders doen met je loopbaan? Maar weet je niet precies wat? Vindt je het leuk om anderen te helpen? Wellicht is coaching dan wel iets voor jou. In dit artikel vertellen we je welke mogelijkheden je hebt. 

Budgetcoach

Ben jij goed met het beheren van je financiën? Niet iedereen is hier een ster in en kunnen daar jouw hulp goed bij gebruiken. Als je kiest voor een opleiding tot budgetcoach zal je anderen gaan helpen met hun financiën. Zo ga je een plan maken voor cliënten maken om ervoor te zorgen dat er effectief met geld wordt omgegaan. Je bekijkt wat er binnenkomt en wat uitgaat. Je maakt een lijst met eventuele uitgaven die geschrapt kunnen worden en leert men om met een vast budget om te gaan. 

Gewichtsconsulent(e)

Helaas komt het steeds vaker voor dat men in ons land last heeft van overgewicht. Het aantal personen met obesitas blijft maar stijgen. Als gewichtsconsulent(e) kun je mensen helpen met afvallen en een voedingsschema dat goed vol te houden is. Het is aan jou de taak om samen met je cliënt een realistisch doel te behalen. Je zult cliënten onder andere voorzien van advies, je gaat ze begeleiden en natuurlijk beantwoord je alle vragen die ze hebben overgewicht en voeding. Er voor zorgen dat men gemotiveerd blijft is ook onderdeel van je werk. 

Datingcoach

Heb jij het helemaal voor elkaar in de liefde? Heb jij een fantastische partner waar je op kunt bouwen en je zielsgelukkig mee bent? Dat is helaas niet bij iedereen zo. Sommige zijn nog steeds vrijgezel omdat ze de juiste partner maar niet tegenkomen. Als je een opleiding tot datingcoach gaat volgen kun jij mensen helpen bij het zoeken van een geschikte partner. Je kijkt naar wat men met elkaar gemeen heeft en probeer en zo goed mogelijke match te vinden. Ook kun je een stukje begeleiding bieden door singles te leren hoe ze met potentiële partners om moeten gaan.