Heart coaching
Image default
Dieren

Zoekt u een goed dierenpension in de buurt van Chaam?

Gaat u binnenkort op vakantie en bent u op zoek naar opvang voor uw hond of kat, of zou u graag uw hond regelmatig willen laten verzorgen terwijl u op uw werk bent? Voordat u de zorg voor uw huisdier uit handen geeft, wilt u natuurlijk gerust zijn dat het goed zal worden verzorgd. Bij Dierenpension de Wildert logeert uw kat of hond in een comfortabel verblijf en krijgt hij of zij een aandachtige verzorging. Dit dierenpension ligt in de buurt van Chaam, op ongeveer vijf kilometer afstand van de A58 tussen Tilburg en Breda.

Een gezellig en comfortabel verblijf

Waar komt uw huisdier terecht als u het toevertrouwt aan dit dierenpension nabij Chaam? De binnenverblijven zijn ruim opgezet en allemaal verwarmd. De katten verblijven in ruimtes die ingericht zijn als woonkamers. Op deze manier voelt het voor uw kat toch nog een beetje zoals thuis en is de overgang minder schokkend. Er zijn voldoende knusse hoekjes waar een kat zich even kan terugtrekken. Heeft u een hond met eindeloze energie? Buiten het dierenpension in de buurt van Chaam zijn er verschillende speelruimtes aanwezig waar honden zich helemaal kunnen uitleven. Bij slecht weer kunnen de honden binnen spelen. Komt het u niet goed uit om uw huisdier zelf af te geven? U kunt dan gebruik maken van de haal- en brengservice.

Extra verzorging voor uw huisdieren

Naast een uitstekende dagelijkse verzorging, kan uw hond nog extra verzorgd worden in Dierenpension de Wildert. Zo kunt u regelen dat uw hond een wasbeurt krijgt, of getrimd wordt in de trimsalon die aan het pension is verbonden. Bij deze trimsalon bent u ook van harte welkom als uw hond niet verblijft in het dierenpension nabij Chaam. U kunt uw kat of hond bovendien tegen een scherp tarief laten chippen en registreren bij het pension.