Heart coaching
Image default
Bedrijven

Verzekerd van inkomsten door geld te investeren

Investeren in vastgoed is nooit zonder risico’s maar het zou prettig zijn als het risico zo laag mogelijk is. Dit is mogelijk wanneer u geld wilt investeren in Center Parcs Vastgoed. U kunt geld investeren door een vakantiewoning te kopen om deze daarna weer te verhuren aan Center Parcs Vastgoed. U gaat dan een huur- of beheerovereenkomst aan met Center Parcs Vastgoed en daarmee bent u verzekerd van een interessant rendement uit gegarandeerde huuropbrengsten. Hoe dat rendement is opgebouwd is aan u. U kunt kiezen uit de volgende twee opties:

  • 4,5% van de gegarandeerde huur (ongeacht of er sprake is geweest van leegstand), of;
  • Minimaal 3% variabele huur en een percentage van de totale huuromzet.

Daarnaast is er sprake van 100% huuruitkering ongeacht of uw vakantiewoning wel of niet verhuurd geweest is.

De keuze is aan u

In welke vakantiewoning u ook geld wilt investeren, bij Center Parcs Vastgoed komt er meer dan 50 jaar kennis en ervaring aan te pas. U kunt kiezen uit ecologische cottages en appartementen in de mooie natuurgebieden in Europa. Hier ziet u een van de belangrijkste doelen van Center Parcs Vastgoed, namelijk recreatief toerisme combineren met het in stand houden van de natuur en de invloed op de natuur en het milieu minimaliseren. Of u nu begeleiding wilt tijdens het aankoopproces, wilt investeren in vastgoed of wellicht uw vakantiewoning wilt verkopen: bij Center Parcs Vastgoed bent u aan het juiste adres.

Alles in eigen hand

Doordat Center Parcs Vastgoed de kennis van vastgoedbeheer en toerisme op een goede manier weet te combineren, hebben zij de hele keten in eigen beheer. Dit betekent dat ze vanaf het ontwerp tot aan het beheer van de verhuur alles zelf beheersen waardoor het transparant en overzichtelijk is. Hierdoor kunt u op een veilige en betrouwbare manier geld investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed.