Heart coaching
Image default
Gezondheid

Wat u kunt doen wanneer u in de ZW terecht bent gekomen met nek- of rugklachten

Wanneer u pijn in uw rug of nek heeft, is dat behoorlijk vervelend en in ernstige situaties zelfs rampzalig. Toch kunnen kleine rug- of nekklachten ook uitgroeien tot serieuze pijnklachten. Volgens Volksgezondheid en Zorg kampen er maar liefst twee miljoen mensen in Nederland met nek- en rugklachten. Dat is een behoorlijk serieus getal! Bent u een van die mensen die elke dag met pijn moet leven? In dit artikel leest u informatie over hoe u van uw pijnklacht kunt afkomen.

 

U zit in de ZW met nek- en rugklachten, wat nu?

Heel lang heeft u moeten doorzetten om met die pijn toch maar door te kunnen blijven gaan met werken. Met uw doorzettingsvermogen heeft u dit lang vol weten te houden, maar nu is dat onvermijdelijke moment toch gekomen, dat u in de ZW terecht bent gekomen dankzij uw pijnklachten. U heeft al zoveel dingen geprobeerd, maar niets mocht baten.

 

Hoe kan chiropractor Bennekom u hierbij helpen?

Een chiropractor gebruikt een speciale druktechniek met de handen, zie het als een snelle stretch, om zo het zenuwstelsel en de gewrichten te manipuleren. Dit ‘kraken’, zoals dit in de volksmond genoemd wordt, zorgt ervoor dat niet alleen de oppervlakkige spieren geraakt worden, maar ook de onderliggende spieren die juist vaak zorgen voor de meeste pijnprikkels. Door deze behandeling wordt uw zenuwstelsel en de werking van uw spieren en gewrichten geoptimaliseerd.

 

Waarom wilt u voor chiropractor Bennekom kiezen?

Wanneer u kiest voor chiropractor Bennekom weet u zeker dat u in specialistische handen terecht gaat komen. Chiropractor Bennekom heeft namelijk sinds 1982 een goede naam opgebouwd in Ede en omstreken. U heeft te maken twee vakspecialisten:

  • Jan de Vreede, afgestudeerd op de Universiteit in Engeland met een specialisatie in functionele neurologie
  • Mike de Vreede, afgestudeerd Master Chiropractic ook aan de Universiteit in Engeland

Persoonlijke benadering staat centraal bij chiropractor Bennekom. Doordat patiënten snel van hun pijnklachten worden verlost, is er geen sprake van een wachtrij. Ook bestaat er altijd een mogelijkheid om vrijblijvend een adviesafspraak te maken.