Heart coaching
Image default
Aanbiedingen

Richt je huis in met een kleine keuken en stapelbed

Richt je huis in met een kleine keuken en stapelbed

Elk huis kan een beetje meer ruimte gebruiken. Of je nu in een gezellig appartement of een bergvilla woont, we voelen allemaal de behoefte om de ruimte te maximaliseren zodat onze huizen ruim en gastvrij aanvoelen. Als je je hebt afgevraagd hoe je meer in je krappe badkamerkastjes kunt passen of je wilt je slaapkamer verdubbelen als kantoor aan huis, zijn hier 11 tips om te helpen.

 • Open de ingang

  Het eerste deel van uw huis dat gasten verwelkomt en uw gezin elke dag veilig naar school brengt, moet functioneel zijn en voldoende ruimte bieden om snel en efficiënt te manoeuvreren. Maximaliseer de ruimte door een bankje of zithoek te plaatsen om de schoenen uit te trekken en de rugzakken van de kinderen te plaatsen wanneer ze zich naar school haasten. Heb je geen ruimte voor een bankje? Zorg dan voor haken aan de muur, open rekken om prullaria op te zetten en plaats een grote spiegel aan de muur die de rest van je huis weerspiegelt.

 • Organiseer je keuken

  De kleine keuken moet de meest veelzijdige kamer in het huis zijn: functioneel, gastvrij en een comfortabele plek om maaltijden te koken, snacks te maken en voorbereidingen te treffen voor het ontvangen van gasten. Organiseer je kleine keuken met verticale opbergrekken in je bijkeuken, gebruik lade-organisatoren voor droge waren en voedselcontainers, of installeer haken om mokken en kommen op te hangen. Ruim oude etenswaren en half opgegeten etenswaren op en installeer bovenkastjes om ruimte vrij te maken onder het aanrecht.

 • Verberg je badkameropslag creatief

  De badkamer is vaak de enige kamer waar we de handdoek in de ring gooien – letterlijk – om creatief te worden met opslag. Gedeelde badkamers met kinderen kunnen open rekken gebruiken en manden onder de wastafel en achter de deur kunnen kleine elektrische schoonheidsapparaten huisvesten wanneer ze niet worden gebruikt. Een schoenenorganiser kan een levensreddende ruimtebespaarder worden die make-up, kammen, borstels, sieraden en zelfs accessoires als sjaals en riemen bewaart. U kunt ook haken, linnenkasten en bijpassende stoffen gebruiken om grotere opslagartikelen te verbergen.

 • Kinderkamers zijn niet alleen om te slapen

  Of ze nu pasgeboren zijn of een tiener, de kamer van een kind moet een weerspiegeling zijn van hun dromen, maar toch gebruikt kunnen worden om te studeren, te spelen en te ontspannen. Het kan nuttig zijn om verschillende zones in de kamer te creëren voor spelen, slapen, stilte of studeren. Maximaliseer de ruimte door kunstwerken en opdrachten op te hangen aan prikborden, kunstdraad of andere organisatieaccessoires om bureaus en omliggende ruimtes vrij van rommel te houden.

 • Maak optimaal gebruik van uw slaapkamer

  Elke slaapkamer in uw huis zou een toevluchtsoord van de wereld moeten zijn en een plek waar u ’s avonds tot rust komt en ’s ochtends verjongd wakker wordt. Maximaliseer de ruimte in uw slaapkamer met een stapelbed en zorg ervoor dat de kasten goed worden gebruikt. Bewaar kleding die buiten het seizoen valt in opbergcontainers onder het stapelbed in de opbergladen en investeer in kastindelingen die soorten kleding, accessoires, schoenen en meer scheiden. Zwevende rekken kunnen ook gebruikt worden als nachtkastje met wat extra opbergruimte.

  kleine keuken