Heart coaching
Image default
Gezondheid

Waarom zou je vet bevriezen?

Het klinkt best raar om je vet te bevriezen maar het is eigenlijk een goede, snelle en leuke manier om vet weg te halen zonder veel moeite te doen. De manieren om je vet weg te halen kan via meerdere soorten manieren zoals: Gezond eten en drinken, eet meer vezels en eiwitten, conditie sporten en krachtsporten, meer slapen of je vet bevriezen. Je kan je vetbevriezen bij een paar bedrijven. Ze gaan met een machine over je buik heen om je vet te laten te bevriezen. Je buik word ongeveer zo een -11. Je voelt er niks van en je vet gaat echt weg! Het is wetenschappelijk bewezen dat je vet weggaat op de plek waar jij het doet. 

Goed of slecht voor je?

Je vet bevriezen is niet slecht voor je. Het is ook wetenschappelijk bewezen dat het geen slechte dingen met je doet. Het bevriezen van je vet gaat snel, gemakkelijk en doet geen pijn. Je vetcellen gaan uit je lichaam via een natuurlijke manier. Na de behandelingen hoef je helemaal niks te doen om je vetcellen te verwijderen. Het duurt ongeveer 8 weken om het resultaat te zien dat is het enige nadeel om je vet te laten bevriezen.

effecten

Er zijn tot nu toe geen nare effecten als jij je vet laat bevriezen. Het bevriezen van je vet is niet slecht voor je en het heeft een blijvend resultaat. De mensen die het hebben gedaan zeggend dat ze heel blij zijn met het resultaat en dat ze geen moeite hebben gedaan om geen vet meer te krijgen op een bepaalde plek. De vetcellen gaan na ongeveer 3 of 4 maanden uit je lichaam. Nogmaals je hoeft niks te doen na je behandelingen en je krijgt geen pijn of nare effecten door de behandelingen.