Heart coaching
Image default
Energie

Voordelen van LED-panelen

Het voordeel van leds is meer dan het feit dat ze minder energie verbruiken om dezelfde hoeveelheid licht te produceren. Tungsten kan in vergelijking met LED’s slechts tussen 10 en 20% van zijn energie in licht omzetten. Vanwege de manier waarop LED’s werken, zijn ze veiliger te gebruiken op plaatsen waar wolfraam verlichting niet eens in overweging zou worden genomen. Als gevolg hiervan zijn LED-lampen gemakkelijker te gebruiken tijdens het werken met gels om de kleurtemperatuur te regelen of voor creatieve behoeften: ze branden geen gels en je verbrandt jezelf niet bij het hanteren ervan. Het wordt tijd dat je besluit om ledpanelen te gebruiken voor je studio.

Langere levensduur

LED’s gaan maximaal ongeveer 70.000 uur mee. Bij gebruik van een LED-lichtpaneel moet de juiste koeltechniek worden gebruikt. Het is essentieel om een ​​mechanisme op te nemen dat de door LED’s gegenereerde warmte afvoert naar LED-lichtpanelen omdat LED’s opwarmen. Bij de meeste LED TL licht panelen worden ledstrips direct in het acryl ingebed, maar deze opstelling biedt onvoldoende koelruimte voor de leds. Het kan zelfs de temperaturen verhogen, waardoor de levensduur van de panelen wordt verkort. Sommige bedrijven monteren LED-strips op de LED-lichtpanelen met behulp van aluminium J-kanalen. LED’s die door de rand van het LED-lichtpaneel schijnen, worden afgeschermd door het J-kanaal, dat de warmte van de LED’s afvoert en tegelijkertijd een extra beschermingslaag toevoegt.

Voorzichtig zijn bij het dimmen

Veel LED-panelen zijn tegenwoordig dimbaar, wat een geweldige functie is als het werkt. Ondanks de voordelen van dimmen, flikkeren LED-panelen vaak wanneer ze niet op vol vermogen werken. De situatie is echter niet altijd zo. Veel LED-panelen hebben last van dit probleem, zelfs wanneer ze tot op een willekeurig niveau zijn gedimd. Veel hoogwaardige LED’s doen echter opmerkelijk werk door een constante helderheid te behouden, ongeacht het dimniveau. Het is soms een subtiel effect, maar wordt duidelijk in de montageruimte. Om te weten of en waar uw LED-panelen kapot gaan, test u ze zo veel mogelijk voor de opname.

Helderder dan andere verlichting

Om ervoor te zorgen dat LED-licht panelen het licht gelijkmatig verdelen, is het essentieel om de beste technologie in hun klasse te gebruiken bij de productie ervan. Laten we eens nader bekijken hoe LED-licht panelen worden gemaakt. Om LED-licht panelen te gebruiken, moet het gebruikte acryl PMMA van optische kwaliteit zijn. De kwaliteit van transparantie wordt geleverd in de kleinste maten van slechts 14″. LED-strips kunnen volledig zichtbaar zijn door deze mate van helderheid. De meeste bedrijven snijden acryl met zagen of frezen als het gaat om het snijden. De LED’s kunnen niet volledig door de randen omdat ze ruw en niet doorschijnend zijn.Lasermachines kunnen worden gebruikt voor een zuivere acrylsnede.Lasermachines laten een gepolijste afwerking achter terwijl ze snel en nauwkeurig zijn.