Heart coaching
Image default
Gezondheid

Vind je balans met acupunctuur in Amersfoort

In onze praktijk wordt met behulp van acupunctuur in Amersfoort vrouwelijke klachten weggewerkt. Deze wijze van genezen is iets waar veel mensen nog weinig van gehoord hebben. Dit komt doordat het een onderdeel is van de Chinese geneeswijze. In China is de geneeskunde heel erg anders dan hier in de Westerse wereld. Er wordt in China namelijk niet alleen naar de ziekte zelf gekeken, maar ook naar de mens zelf. Zo wordt alles meegenomen in het proces, want alles heeft invloed. De balans tussen Yin en Yang zorgt ervoor dat we gezond zijn. Wanneer deze balans verstoord wordt is er een kans op ziektes. Wanneer je aan de slag gaat met accupunctuur in Amersfoort zal deze balans hersteld worden. Bij ons is deze geneeswijze de oplossing bij vrouwenklachten zoals menstruatie, onvervulde kinderwens en zwangerschapskwalen.

De behandeling

Maar hoe ziet zo’n accupunctuur in Amersfoort behandeling er eigenlijk uit? Het klinkt misschien een beetje pijnlijk, maar tijdens zo’n behandeling zullen er allemaal dunne naaldjes in je lichaam gestoken worden. Geen zorgen, dit zal geen tot weinig pijn doen. Deze naaldjes zorgen er namelijk voor dat je lichaam weer je balans kan vinden. Na de behandeling worden de naaldjes er uiteraard weer zorgvuldig uitgehaald. Acupunctuur in Amersfoort kan een oplossing zijn voor verschillende klachten. Onze specialismes zijn gynaecologische klachten. Denk hierbij aan problemen met de menstruatie, zwangerschapsongemakken of klachten van de menopauze.

Maak een afspraak

Het is dus een goed idee om bij ons langs te komen voor acupunctuur in Amersfoort wanneer je last heb van gynaecologische klachten. Maak daarom een afspraak met ons. Je kan ons bellen, een mailtje sturen of het contactformulier op de site invullen. Heb je vragen over de acupunctuur in Amersfoort of wil je gewoon graag wat extra informatie? Dan kan je uiteraard ook gerust contact opnemen.