Heart coaching
Image default
Groothandel

Uw media-fles vindt u met een handige configurator

Voor het bewaren van uiteenlopende medische of farmaceutische middelen wilt u de juiste media-fles of PET-fles uitkiezen. Online vindt u op de website van PET Power diverse flessen en potten met uiteenlopende maten. Om het juiste formaat aan PET-flessen te kiezen, maakt u gebruik van hun online configurator. Deze berekent aan de hand van specifieke gegevens heel eenvoudig voor u de juiste omvang aan flessen uit, zodat u altijd zeker bent van geschikte media-flessen voor uw dienstverlening. U rekent zo altijd op de juiste PET-flessen voor het bewaren van uw medische producten of artikelen. Een ruim assortiment aan flessen en potten zorgt ervoor dat u altijd beschikt over het juiste formaat aan flessen.

Verschillende inhoudsmaten voor PET-flessen

PET-flessen zijn in diverse maten verkrijgbaar. Bij PET Power rekent u zelfs op een assortiment die bestaat uit een 15-tal families aan pharma verpakkingen, die elk is onderverdeeld in verschillende inhoudsmaten. Voor uw media-fles of PET-fles bezoekt u daarom de website van deze professionele aanbieder van PET pharma bottles. In het standaard assortiment kiest u een media-fles of PET-fles uit die varieert van een inhoud van 10 ml tot wel 1,1 liter. U bewaart verschillende soorten middelen eenvoudig in juiste flesformaten. Met de configurator die beschikbaar is gesteld, bepaalt u heel eenvoudig het juiste formaat dat u nodig heeft.

Laat uw flessen verpakken

Bij PET Power is een duidelijk proces in werking voor het vervaardigen van uw media-fles. Alle PET-flessen doorlopen een grondig reinigingsproces, waardoor ze steriel op transport worden gezet. Na een bezoek aan de clean room worden de flessen op uw verzoek bovendien nog bewerkt met gammastraling, waarna de vanaf de productieband in brickpacks worden opgesteld en voorzien van een folielaag. Volledig geseald worden ze vervolgens naar uw locatie op transport gesteld, zodat ze steriel en in uitstekende conditie bij uw instelling arriveren. Laat uw flessen daarom verpakken bij deze expert en u bent verzekerd van topkwaliteit.