Heart coaching
Image default
Bedrijven

Tips voor wanneer je heldervoelend bent

Heldervoelend zijn betekent dat je een sterk intuïtief vermogen hebt om dingen aan te voelen. Dit kunnen zowel stemmingen als sferen, emoties en intenties zijn. Ben jij heldervoelend en wil je leren hoe je hier het beste mee om kunt gaan? Lees dan de volgende drie tips.

Bescherm jezelf

Heldervoelend zijn kan een gave zijn, maar voelt niet altijd zo aan. Zo kun je negatieve emoties van anderen overnemen of je zeer vermoeid voelen door alle indrukken die je de hele dag door binnen krijgt. Het is daarom belangrijk om jezelf goed te beschermen tegen negativiteit en om te leren gaan met je heldervoelendheid. Jezelf beschermen kan onder andere door jezelf spiritueel te reinigen of een cursus te volgen waarin je om leert gaan met heldervoelendheid.

Ontwikkel je heldervoelendheid

Iedereen is in meer of mindere mate heldervoelend. Om je heldervoelendheid verder te ontwikkelen, zul je je moeten verdiepen in dit onderwerp. De beste resultaten bereik je als je ‘puur’ bent en je eigen emoties, verleden en ego aan de kant kunt zetten. Deze staan namelijk in de weg als je de emoties van een ander wilt ontvangen. Ook is het belangrijk dat je leert dat niet alles wat je voelt per definitie klopt. Heldervoelendheid is een gave die je langzaamaan ontwikkelt.

Volg een cursus

Een cursus is de ideale manier om meer te leren over heldervoelendheid. Leer om jezelf te beschermen en je gave verder te ontwikkelen. Zo leer je om contact te leggen en om op je intuïtie te vertrouwen. Daarnaast kan het zeer fijn zijn om met een holistisch therapeut te praten over jouw gevoelens. Niet iedereen zal deze namelijk even goed begrijpen. Bij ZoMa Opleidingen kun je terecht voor een cursus op maat. Wij helpen je om van je heldervoelendheid je kracht te maken!