Heart coaching
Image default
Hobby en vrije tijd

Horoscoop Week 51 Steenbok – Waterman en Vissen

Het is weer tijd voor je horoscoop van deze week! Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Horoscoop Steenbok

Je kunt heel goed opschieten met degenen om wie je het meest geeft en het lijkt erop dat je ook veel positieve invloed hebt op andere mensen die je ontmoet. Ook al lijken jij en je geliefde het van tijd tot tijd niet eens te zijn, jullie zijn allebei in staat om gemakkelijk compromissen te sluiten. Zorg ervoor dat de romantische kant van je relatie niet over het hoofd wordt gezien of zelfs helemaal vergeten wordt.

Gezondheid

Je bent in perfecte conditie qua gezondheid. Als je lang hebt nagedacht over het al dan niet uitdoen van je hardloopschoenen of een fietstraining, dan is dit het moment om dat te doen. Gebruik joggen of fietsen om fit te worden, uithoudingsvermogen op te bouwen en zorg te dragen voor meer vermoeiende en stressvolle tijden. Horoscoop Steenbok moet veel meer moeite doen om de batterijen echt op te laden!

Werk

In uw werk zijn er op dit moment positieve resultaten te behalen. Je blijft bij je standpunt en overtuigt moeiteloos je collega’s en je leidinggevenden van je favoriete manier van werken. Momenteel blijkt elk team waarvoor u verantwoordelijk bent zeer succesvol te zijn, omdat er geen competitieve sfeer is die de implementatie van uw winnende strategie kan verstoren.

Horoscoop Waterman

Je grotere zelfvertrouwen maakt je charmant; je bent sprankelend en hebt een bijna mysterieuze aantrekkingskracht. Uw verzekerde aanwezigheid wanneer u zich in het openbaar waagt, heeft tot gevolg dat u in het middelpunt van ieders aandacht komt. Als je een partner hebt, ontdek je nieuwe facetten van het samenzijn waardoor je je extreem goed voelt over jezelf en je geliefde.

Gezondheid

Je beschikt over een aangenaam energieniveau en voelt de drang om aan een of andere vorm van lichaamsbeweging te doen en jezelf ook te verwennen, zonder meteen enorme uitdagingen aan te gaan die je momenteel als veel te moeilijk beschouwt. Af en toe is het goed om je over te geven aan een aantal langdurige ontspanningsfasen, die zullen bijdragen aan een geruststellend en prettig lichamelijk gevoel.

Werk

Op uw werkplek kunt u anderen overtuigen met uw ideeën en de geldigheid van bepaalde bruikbare concepten. Je kunt zelfs moeilijke taken gemakkelijk aan en kan sterrenbeeld Waterman zich moeiteloos aanpassen aan nieuwe situaties. Je bent een zeer effectieve werker, of je nu alleen werkt of in een team. Het is mogelijk dat uw vaardigheden op het gebied van onderhandelen of mediation momenteel in trek zijn.

Horoscoop Vissen

De druk van uw omstandigheden heeft een negatieve invloed op uw privéleven. Kleine misverstanden lijken je woedend te maken. Je lost je problemen niet op door te schreeuwen tegen degenen waar je het meest om geeft. Onthoud u van dergelijke uitbarstingen en handel op een emotionele manier. Je geliefde is tenslotte niet per se schuldig! Nuchterheid en zelfbeheersing kunnen de situatie verlichten.

Gezondheid

Je weet niet waar je hoofd is – door alle angst die je ervaart. Als u zich zo slecht op uw gemak voelt, moet sterrenbeeld Vissen extra voorzichtig zijn voordat er zich spanningen of ongelukken voordoen. Als u er even tussenuit kunt en bewust kunt genieten van een rustig en ontspannend weekend. Je moet projecten opnieuw plannen, trainingen vooruit plannen en praten over hoe je je voelt met je familie of partner.

Werk

Het leven werpt voortdurend nieuwe uitdagingen op je pad. Het lijkt alsof je jezelf keer op keer moet bewijzen. Taken die voor ons liggen, kunnen niet gemakkelijk worden afgehandeld door uw normale routine. De extra inspanning die nodig is, is vervelend en stressvol, wat een van de redenen is waarom u zich nogal lichtgeraakt en enigszins prikkelbaar zult voelen. Houd het hoofd echter koel, anders maak je het alleen maar erger.

Bron:
Zodiac Horoscoop