Heart coaching
Image default
Entertainment

Een show bij de bruiloft

Als je gaat trouwen moet je op veel dingen letten. Wie nodig je uit? Waar wordt de ceremonie gehouden? Welke kleur moeten de servetten zijn? Maar ook hoe je een spectaculaire opening voor de bruiloft gaat organiseren. Al die andere dingen die ik hiervoor opnoemde zijn zaken waar mijn vrouw zich bezig heeft gehouden. Het laatste was ik verantwoordelijk voor. De show. Na wat onderzoek te hebben gedaan op verschillende websites ben ik aardig wat te weten gekomen over het aanbod.

Welke show heb ik geregeld?

Voor onze opkomt heb ik spectaculaire vuurshow geregeld. Samen met mijn vrouw heb ik dit afgestemd om ieder gelukkig te houden. Ik wilde een leuke show en zij wilde ook iets anders dan normale opkomsten regelen. Dit hebben wij via de website van Evenses geregeld waarbij je keuze hebt uit meerdere shows om in te huren voor elke gelegenheid. Zo zijn er naast vuurshows ook dansers en acrobaten in te huren om je evenement op te vrolijken.

Voor ons was het in ieder geval een feest om nooit meer te vergeten. We hebben genoten van de show en onze gasten ook. Hierbij wil ik ook Evenses bedanken voor de fijne communicatie rondom het plannen van de show.