Heart coaching
Image default
Vakantie

Op wintersportvakantie in Tsjechië

Een goedkope en leuke wintersportvakantie in Tsjechië

Dol op wintersportvakantie in Tsjechie? Wij ook! Maar waar gaat de wintersport dit jaar heen en misschien nog wel belangrijker wat gaat het kosten! U kent het wel, u boekt een appartement of hotel en in eerste instantie lijkt het allemaal wel mee te vallen met de kosten. Maar dan komt u op de locatie aan en dan begint het, de skikaarten, eten, drinken, cadeaus enzovoort. Voor je het weet ben je zo enkele duizenden euro’s verder en heb je nog helemaal niet op de latten gestaan. Maar gelukkig zijn er ook bestemmingen waar u een stuk goedkope op wintersport kunt gaan, namelijk Tsjechië.

Top skigebieden en fantastische faciliteiten

Een wintersportvakantie in Tsjechië is namelijk hartstikke leuk. Wat veel mensen niet weten is dat er uitgebreide skigebieden zijn met echte top faciliteiten. Zo zijn er duizenden hotels waar het prima vertoeven is en ook de restaurants en aprés-ski mogelijkheden zijn er uitstekend. Maar wat misschien nog wel het leukste is van alles, het is véél goedkoper dan bijvoorbeeld Oostenrijk, Duitsland, Italië of Frankrijk! De prijzen in Tsjechië liggen vaak namelijk met maar liefst 50% lager dan in de bovenstaande landen. Bijzonder gunstig dus.

Ik wil op wintersportvakantie naar Tsjechië!

Dat kan. Neem dan eens een kijkje bij ons op de website. Wij bieden namelijk een hele reeks aan top accommodaties aan voor een hele gunstige prijs. Zo weet u in ieder geval zeker dat u niet teveel betaalt. Dus wacht niet te lang met boeken, want vol = vol en dat zou natuurlijk jammer zijn. Start vandaag nog met boeken en geniet volop van uw welverdiende wintersportvakantie in Tsjechië. Wij denken namelijk dat u na de tijd nog veel vaker zal terugkeren naar dit fantastische land om wellicht ook in de zomer is de bergen hier te verkennen. Het landschap is namelijk zeer aangenaam.