Heart coaching
Image default
Bedrijven

Produceer hoogwaardige ledenpassen met Zebra kaartprinters

Een van de dagelijkse taken die in een bibliotheek wordt uitgevoerd is het vervaardigen van nieuwe ledenpassen. Dit soort passen zijn per slot van rekening nodig, zodat leden zichzelf kunnen identificeren op de momenten dat ze items lenen of terug komen brengen. Aangezien bibliotheekbezoek voor leden doorgaans niet een eenmalige gebeurtenis is, mag van een uitgereikte ledenpas verwacht worden dat deze duurzaam is en lang meegaat. Wat dat betreft kunnen Zebra kaartprinters moeiteloos aan dit soort eisen voldoen. Vanwege hun hoogwaardige print- en productiekwaliteit heeft Dialoc ID besloten de kaartprinters van Zebra aan haar complete productassortiment toe te voegen, zodat een verantwoorde totaaloplossing kan worden geboden op het moment dat een bibliotheek besluit om haar dienstverlening (verder) te automatiseren.

De ijzersterke punten van Zebra kaartprinters

De Zebra kaartprinters in de ZXP-serie staan niet alleen bekend om hun hoogwaardige printkwaliteit, maar ook om hun intuïtieve bediengemak. Dankzij de gemakkelijke en overzichtelijke gebruiksinterfaces kunnen ook bibliotheekmedewerkers die op het vlak van automatisering niet zo bedreven zijn er snel mee aan de slag. De hoge kwaliteit van dit type kaartprinters weerspiegelt zich overigens ook in het feit dat ze er aan de buitenkant wellicht compact en elegant uitzien, maar van binnen uiterst robuust zijn. Daardoor heeft u praktisch gezien zelden met defecten te kampen en kan uw workflow voor het verstrekken van ledenpassen vrijwel altijd ongehinderd doorgaan.

Verschillende typen kaartprinters

Om aan verschillende wensen en budgetten tegemoet te kunnen komen kan Dialoc ID u verschillende typen Zebra kaartprinters leveren. Zo is het mogelijk om een printer aan te schaffen die kaarten in slechts één kleur bedrukt (bijvoorbeeld zwart) of om te kiezen voor een variant die haarscherpe full-color prints voor u produceert. Wilt u de technische mogelijkheden van uw ledenpassen nog verder verfijnen, dan zijn er ook kaartprinters van Zebra verkrijgbaar die magneetstrippen en smart cards van unieke digitale coderingen kunnen voorzien.