Heart coaching
Image default
Gezondheid

Wasmiddelen voor mensen met astma

Last van allergie of astma? Kies Klok!

Een relatief ‘kleine ‘allergie of aandoening kan al heel vervelend zijn. Of het nu een voedingsallergie betreft of een huidallergie of stofallergie, juist deze alledaagse zaken kunnen een leven al best lastig en moeizaam maken voor degenen met een allergie. Gelukkig bestaan er in veel gevallen een oplossing of alternatief. Een goed voorbeeld hiervan is parfum dat verwerkt wordt in wasmiddelen. We staan er niet bij stil, maar parfum en andere geur- en kleurstoffen zijn dagelijks aan de orde. Deze worden toegevoegd aan producten zoals handzeep , een wasmiddel, een allesreiniger , wasverzachters, vaatwastabletten, wc reinigers en nog veel meer. Huishoudproducten die je iedere dag gebruikt. Helaas kunnen deze producten overgevoeligheid veroorzaken bij mensen met bijvoorbeeld een huidallergie of astma. Voor mensen met deze aandoeningen biedt Klok wasmiddelen de oplossing met 100% ecologische en parfumvrije wasproducten!

Klok producten hebben het Asthma Allergy Nordic keurmerk

Speciaal voor mensen met huidaandoening of astma is het Asthma Allergy Nordic keurmerk opgezet. Dit keurmerk is te herkennen aan een blauw logo. Wanneer je het logo op een product ziet, kun je er zeker van zijn dat het product geen parfum bevat en dat het een kritische beoordeling van het recept heeft gehad. Producten met het Astma Allergy Nordic keurmerk worden als gunstig beschouwd voor mensen met astma, allergie of andere gevoeligheid en voor iedereen die parfums en allergenen wil vermijden. Let wel dat het Asthma Allergy Nordic keurmerk een aanbeveling is. Het is GEEN absolute garantie dat je geen reactie krijgt van het desbetreffende product.

Besel eco handzeep, wasmiddelen en reinigers online

Om het voor consumenten makkelijk te maken om biologische schoonmaakmiddelen te bestellen die vrij zijn van parfum- en kleurstoffen, is de webshop van Klok in het leven geroepen. De ecologisch producten van Klok waren al verkrijgbaar bij de bekende supermarkten, zoals COOP, Jumbo, EKOPLAZA , DIRK en AH. Maar het is nu ook mogelijk de producten direct online te bestellen. Kies uit het gehele assortiment van Klok en bestellen kan vanaf 1 stuk. Bestellingen ter waarde van €30,- of meer worden gratis verzonden in Nederland.

Probeer de ecologische wasmiddel en zeep extra voordelig uit

Ben je nieuw met Klok producten, maar wel benieuwd of het wat voor jou is? Bestel dan de super voordelige Klokbox voor slechts €19,95 ZONDER verzendkosten. Dan krijg je een doos met één sample van elk van onze producten. De goedkoopste manier om te proberen of ecologisch wassen wat voor jou is. En mocht je merken dat deze producten voor jouw gezondheid goed werken, weet dan ook dat je het milieu helpt met minder belastende was- en schoonmaak producten. Klok – Alles voor een beter milieu!

klok eco afwasmiddel leverbaar in 500ml en 1liter flacon

https://www.klok-eco.nl