Heart coaching
Image default
Bedrijven

Kom jij bij ons werken?

Wij zijn op zoek naar een fijne verkeersregelaar in Delft. Als je je aangesproken voelt na het lezen van deze advertentie en het je enthousiast heeft gemaakt, horen wij graag van je terug! Helaas zijn er veel mensen die minachtend op dit beroep kijken en dat is zo zonde. Naast dat het zonde is, is het ook nog eens erg onterecht. Zonder verkeersregels zou het verkeer een grote chaos zijn en daarnaast ook nog eens mega onveilig. Het is dus van levensbelang om verkeersregelaars in het verkeer te hebben staan. Jouw baan kan dus letterlijk ongelukken en doden voorkomen, dat is toch gaaf?

Wat moet ik doen?

Wanneer je bij ons solliciteert om een verkeersregelaar in Delft te worden verwachten we dat je komt met een goede motivatie. Ook moet je aantonen dat je ervaring hebt met de verschillende gebaren. Als je een rijbewijs hebt dan ken je deze als het goed is al, want deze heb je voor je theorie moeten leren. Als je geen idee hebt waar ik het over heb kunnen wij je helpen met het leren, het is gelukkig niet zo ingewikkeld. Wil je goed voorbereid komen? Kijk dan even op internet, daar staat genoeg uitleg aan de hand van plaatjes met betekenissen.

En verder?

Als je bent aangenomen als verkeersregelaar in Delft dan krijg je van ons werkkleding opgestuurd. Dit bestaat uit goede stevige werkschoenen met een stalen neus. We kunnen beter het zekere voor het onzekere nemen. Mocht er toch iemand zijn die niet naar je luistert en te dicht langs je heen rijdt, dan is de kans op deze manier groter dat je voet heel blijft. Daarnaast is het verplicht om een hesje aan te doen in een felle kleur, meestal geel of oranje. Hier staan reflecterende strepen op zodat je te allen tijde goed zichtbaar bent in het verkeer. Geef op tijd je maten door.