Heart coaching
Image default
Gezondheid

Kickboksen Nijkerk is nu geopend

Heb je altijd al raken klappen willen uitdelen dan heb ik goed nieuws voor jou. Het is mogelijk om te beginnen met trainen bij heerlijk Kickboksen Nijkerk. Wel moet je eerst even langs om op gesprek te komen. Zodra jij op gesprek komt is het voor jou mogelijk om dit soort zaken even te bespreken met de mensen die al jaren lesgeven. Wil jij snel beginnen neem dan even contact op en pleeg een belletje naar onze receptie. De receptie is altijd open dus je kan op elk gewenst tijdstip een belletje plegen. We zien graag nieuwe mensen verschijnen bij onze club. Je bent dus van harte welkom om bij ons te komen trainen. Kijk rond bij kickboksen Nijkerk voor meer informatie.

Goede boks technieken leren

Kickboksen Nijkerk heeft zich de laatste jaren vooral gericht op het leren van nieuwe technieken aan de leden van de club. Je wilt goed leren trappen zodat je echte schade kan aanrichten. Het is wel zo dat we er niet op gesteld zijn om te horen dat een van onze leden geweld heeft gebruikt buiten de club. Nadat jij begint met onze harde maar goede training moet je beloven deze technieken niet te gebruiken om buiten de club over te gaan tot geweld. Je kunt bij ons een document tekenen dat je zweert dit soort daden niet uit te voeren Kickboksen Nijkerk heeft een goede naam en wilt deze graag houden

Wanneer kan ik trainen?

Kickboksen Nijkerk is elke dag geopend. Maandag hebben wij wel speciale trainingsschema. Dit is eigenlijk voor de gevorderde vechters. Het is dus niet eenvoudig om hier tussen te komen. Als jij heel goed bent maak je wel kans om met ons mee te trainen op een maandag. Alleen de beste geven wij die mogelijkheid. Het komt er op neer dat de beste vechters graag sparren met andere goede vechters vandaar dat wij deze regel dus hanteren. Kickboksen Nijkerk ziet er naar uit om jou zo snel mogelijk te ontvangen.